Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Berlin kérdése:
Lányok minek mentek szórakozóhelyre, ha csak egymással
vagytok hajlandóak táncolni?! Hétvégi példa:/nem csak
engem, hanem minden kollégát/ elhesegetett az összes
lány a ZP-ben, független attól, hogy 1-2-3-4-en voltak.
Csak TÁNCRÓL BESZÉLEK!
mert lehet hogy nem azért mentek oda, hogy pasit szedjenek fel, hanem hogy kibulizzák magukat. :/ vagy éppen van barátjuk, csak nem a barátjukkal hanem a csajokkal mennek el. nem feltétlenül kell a pasiddal menni. :/
2010. aug. 24. 13:39
én is mindig a barátnőimmel táncolok mert honnan tudjam h aki oda jön hozzám pasi tényleg csak táncolni akar, mert eddig egyik se közölte velem csak fogta és odahúzott magához meg csókolgatott:S nah most az ilyenektől meg nem sok jót várok inkább lerázom őket.
2010. aug. 24. 16:14
13/17 anonim válasza:
13:39es válaszolónak teljesen igaza van. akad olyan is hogy ketten megyünk lányok és csak egyikünkkel akar épp vki táncolni, akkor hagyjuk ott a másikat egyedül?
2010. aug. 24. 16:25
Ne haragudjál,de miért néz minden pasi egy nőre úgy a szórakozóhelyeken mint egy szabad prédára?A nők legtöbb esetben nem pasizási szándékkal mennek le szórakozni,hanem hogy kieresszék esetleg a gőzt s a legtöbbje jól is teszi h nem ilyen helyeken ismerkedik.Ugyanis azok a hölgyek akik tartják magukat vmire nem közhelyes olcsó szórakozóhelyeken fognak bepasizni.A táncolásról meg annyit hogy az is nehezen tolerálható ha egy full idegen pasa oda megy táncolni,miért kéne ezt villogó mosollyal tolerálni s viszonozni?A szórakozóhelyek a legtöbb nőnek nem ismerkedési célpontok ez van.
2010. aug. 24. 17:02
15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
17:02-es, azt írod a szórakozóhelyek a lányok szemszögéből nem ismerkedésre hanem kikapcsolódásra valók. Nos noha én táncról írtam, de hagy tanuljak :) hol lehet ismerkedni pontosan? A disco nem arra való, a munkahely szintén, utcán megintcsak nem, pontosan akkor hol is?
Szia Kérdező, a 04:19-es vagyok.
Valóban, ellentmondásnak tűnhet, de számomra két külön dolog. Én azt figyeltem meg, hogy aki szabad, az egyéjszakásra, csókra kifejezetten jóképű, jótestű srácot keres, hiszen a belső értékek nem szempontok, viszont testiségre nyilván a legjobban tetszőt fogja kiválasztani.
Viszont hosszabb távra, párkapcsolatban nem csak jóképű srácok vannak, hiszen ott már előkerülnek a belső értékek, szerelem, összeillőség stb., amik sokkal fontosabbak.
2010. aug. 24. 18:04
megdobbentoek az itt olvashato valaszok. A nyilvanvaloan ocsmi feju kerdezo nem hiszi el, hogy nem jon be a noknek (nem tudja elfogadni, hogy nem tetszik nekik, ignoralja), a masik meg: A kutyát nem érdekli,ha diszkóba eljött. MIVAAAN? nem azert van ott, hogy taperold te zaklato szatir, kapjal mar a fejedhez te nyomorult. Ha valaki beteszi a labat egy diszkoba, az nem nem jelenti azt, hogy akkor automatikusan a farkadra vagyik. elkepeszto, hogy ezt nem vagjak automatikusan hanem magyarazni kell nekik. durva...
2015. jan. 19. 08:47
Kapcsolódó kérdések: