Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy csinàljam ,hogy jó legyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csinàljam ,hogy jó legyen?

Figyelt kérdés

Egyszer már találkoztunk jókat dumáltunk lattam hog szimpatikusak vagyunk egymásnak....

Azóta nem talalkoztunk bejelöltem de nem beszéltünk ...,szeretnem elhivni valmerre !

Erős kezdés az ha csak ráírok hogy :

“Lenne kedved valamerre elmenni..”

Vagy előtte még beszélgessünk és ugy térjek rá a témára...

2021. máj. 18. 06:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mióta nem beszéltek? Szerintem ő nem akar semmit, ha már napok óta nem keresett egymást.
2021. máj. 18. 06:37
 2/10 A kérdező kommentje:
nekem kell kezdemenyezni csak nem szeretném letámadni mert most talalkoztunk először pár napja,de viszont irkálni “nem tudok” illetve nem szeretek senkinek inkabb élőbe...
2021. máj. 18. 06:45
 3/10 A kérdező kommentje:
Hogy kezdeményezzek sikeres beszélgetést?
2021. máj. 18. 06:49
 4/10 anonim ***** válasza:
89%

Ismerd meg kerdezd szokott e futni van e kutyaja szereti e a fagyit/pizzat, hova szokott jarni stb.

Aztan probalj ezekhez a pontokhoz csatlakozni.

Van e kedve veled futni, ha sétáltat összefutni, van e kedve fagyizni stb

2021. máj. 18. 07:07
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Beszélgettetek, bejelölted ismerősnek amit elfogadott, mégse kerested. Ez mióta tart, miert nem akartál vele mostanáig beszélni?

Amikor randiztam valakivel, aznap is beszéltünk, ha szimpatikus később is kerestem, hogy tudja érdekel. Randi után már nem támadhatod le, csak ghostingolsz ha eltűnsz.

Beszélgetésre nincs előre megírt forgatókönyv, írj rá, érdeklődj hogy van, mit csinál, mit gondol rólad, ha még akar tőled valamit, észre fogod venni, ha nem akar semmit, akkor leráz/lassan/ritkán ír, vagy nem ír semmit. Randi invitálással nem nyitnék beszélgetést, hiszen régóta nem beszéltetek.

Tipp jövőre: ha nem szeretsz írni, telefonszámot kérj.

2021. máj. 18. 07:27
 6/10 A kérdező kommentje:

par napja....

Nem randiztunk csak egyik ismerősömel volt a csaj es elkezdtunk beszelgetni és visszahallotam hogy milyen szimpatikus vagyok neki...

Kölcsönös a viszony

2021. máj. 18. 07:45
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne gondold túl, hívd el valahova pl. sétálni, igyatok meg egy kávét stb. Ha tetszel neki, nehéz elrontani a kezdeményezést.
2021. máj. 18. 07:56
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ez halott ügy. Engem a randipartnerem az 1. randi után pár órával már keresett. Minden nap beszélünk valamennyit.

25N

2021. máj. 18. 08:37
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem volt randi!
2021. máj. 18. 09:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy, kerdezo? Eddig meg nem hivtal randira senkit?
2021. máj. 18. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!