Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól teszem hogy eltávolodom tőle?
Figyelt kérdés
Kb 3 hónapja ismerkedem egy lánnyal. Ő nagyon bizalmatlan, mert sokat csalódott, átverték. Én a gyanakvására, bizalmatlanságára nem adtam okot. Olyan mintha nem is rám figyelne, hanem van a fejében egy kép arról hogy már átverték, és ezt vetítené rám. Megkérdeztem mit akar tőlem, mit érez irántam? Azt tudja hogy én szeretem. Éreztetem, ki is nyilvánítom szavakkal és tettekkel is. Azt mondta szeret is meg nem is. Én pedig azt válaszoltam döntse el hogy mit érez, legyen tisztában önmagával, én pedig addig nem fogok felé férfiként megnyilvánulni, mivel ha nem kölcsönös, akkor nem fogok magamból hü..ét csinálni. Jól teszem hogy ezt teszem?2021. máj. 17. 17:09
2/6 A kérdező kommentje:
Teljesen ellentmondásos dolgokat beszélt, nem tudtam mit kezdeni azzal a kijentéssel sem hogy szeret is meg nem is. Mit tehetek én arról hogy mások átverték? Engem is vertek át nők, mégsem rá vetítem ki, mert nem ő tette.
2021. máj. 17. 17:15
3/6 anonim 

válasza:

Valószínűleg nem szeret, csak pótlékként kezel. Az ilyen "jajj, átvertek" csajoknál ez úgy néz ki, hogy néha keresnek valami pasit, aki a lelkükkel törődik és nekik előadják a sérültet, de nem akarnak semmit, csak törődésre vágynak. Aztán, keresnek valami pasit, aki újra összetöri őket és nekik egyből megadnak mindent.
4/6 A kérdező kommentje:
Bennem már az is felmerült hogy valójában ő vert át másokat.
2021. máj. 17. 17:42
5/6 anonim 

válasza:

Velem hasonló van....ez marha szar szituáció különben, mert bizonytalanságba tartja a másik embert, ami nálam szarabb, mintha nemet mondana. Tök jól elvagyunk, szinte mint egy pár, de ha komolyra fordítanám a szót csak terel. Most pár hétig alig láttam, nem is keresett egyszer sem...nem érdeklem igazán, csak maga mellett tart mert jó vagyok hozzá! Ma viszont full közömbös voltam felé (egy munkahelyen vagyunk), perifériából észreveszem, hogy egész nap bámul a csaj, de nem lép semmit, meg se kérdezi mi újság, pedig 2 hete nem láttuk egymást.....ilyenkor mi van?
6/6 anonim 

válasza:

"Bennem már az is felmerült hogy valójában ő vert át másokat."
Abból kiindulva, hogy az exem, akit a földről kapartam össze és átvágott, előadja, hogy én mennyire átvágtam és milyen rossz voltam, simán lehetséges. Mivel cuki kis csaj, ezért természetesen mindenki simán hisz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!