Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szolid fiúk hol szoktak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szolid fiúk hol szoktak ismerkedni?

Figyelt kérdés
Csomó ilyen szolidabb, nyugodt természetű, átlagos külsejű fiút látok hasonló lányokkal. Ők hol ismerkedhettek meg?
2021. máj. 16. 15:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Az a kérdés, hogy te milyen vagy.
2021. máj. 16. 15:49
 2/5 anonim ***** válasza:
25%
Én a könyvtárban, vasárnapi mise után a templom előtt, vagy az anyukám által kiválasztott, előre megszervezett randevúkon, ahol mindkettőnk szülei jelen vannak, és anyu súg. És egyszer rámnézett egy lány a Szolíd Szívek Szállodájában, de mivel anyu nem volt ott, hogy súgjon, így abból nem lett randi, pedig elvittem volna a kedvenc kisállattemetőmbe a lányt, egy szolíd, szelíd randira.
2021. máj. 16. 15:56
 3/5 anonim ***** válasza:
54%
Nem az a kérdés, hogy HOL, hanem az, hogy HOGYAN, kérdező.
2021. máj. 16. 15:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Hogy hol azt csak akkor fogod tudni,hogy ha megkérdezed tőlük. De a hármas válaszoló rávilágított a lényegre.Nagyjából hasonló természetű vagyok, de ezek mind hátránnyal járnak, legalábbis ez az én észrevételem, mert ugyan ilyet nehéz találni, aki meg nem ilyen partnert szeretne, annak akár unalmasnak is tűnhetek, amit amúgy megértek. Jelenleg pihentetem is a témát, inkább magammal foglalkozok, megpróbálok haladni előre.

2-es válaszoló, Te nem szolidabb személyről beszélsz, hanem egy totális csődről.

2021. máj. 16. 18:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Én pl. itt.
2021. máj. 16. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!