Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemista lány vagyok, az egyik fiú rámírt az egyetemről, írogattunk már sokat és most találmozni szeretne.!?
Dehogy kevés, ráadásul mellette még jobb lesz a nyelvtudásod.
Én meg Németországban élek, de nem beszélek németül... Te Magyarországon élsz, és perfekt vagy. Nem cserélünk nyelvtudást? Jól jönne. :D
Adj neki egy esélyt.
Unokatesóm egy étteremben dolgozott mint pincér, nem igazán beszélte jól a nyelvet. Kiment dohányozni. Megbotlott a lépcsőn egy srác segített neki felállni. Utána visszajárt hozzá, ennek 5éve. Hamarosan 4éves lesz a kisfiuk🙂
Ismerek egy párt, akik így ismerkedtek meg. Ukrán-lengyel lány, magyar srác. Angolul beszélnek. Két és fél éve vannak együtt, az eljegyzés is megvolt. Azóta tanulják egymás nyelvét is. És hát ennél szebb kapcsolatot nem sokat láttam mint az övék.
Emberfüggő, hogy kinek mi elég, milyen igényei vannak. A helyedben adnék esélyt. Főleg, ha nagy eséllyel jól éreznéd magad vele.
Biztos szeretne téged megismerni, de ne légy már olyan naiv, hogy nem szeretne megdugni.
Ha srác tetszik neked, jó móka lesz. Megtanulsz rendesen németül és franciázni is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!