Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki ha véres lett a barátom kocsijában az ülés?
Figyelt kérdés
Meg itthon voltam alig volt meg a menzeszem nem értem hogy áztam át. Délután 15 kor jött értem, kint sétáltunk és 18 kor hozott haza. Mikor ki szálltam a kocsiból akkor éreztem hogy nagyon sok és szólt a barátom hogy foltos a nadrágom. Kérdeztem hogy kimossame az ülést de azt mondta hogy hagyjam.2021. máj. 7. 23:40
1/9 anonim válasza:
Nem ciki, bárkivel előfordulhat, a barátod sem csinált belőle nagy ügyet, te se aggódj ezen.
2/9 anonim válasza:
Dehogy ciki. Nálam a barátom lepedője lett véres, ez nem ciki. Normális
3/9 anonim válasza:
Gondolhatod, hogy ha csak egy kicsit is igényes ember, akkor zavarja egy véres folt az ülésen. Csak nem mer szólni, mert fosik, hogy nem dughat utána.
4/9 anonim válasza:
Minden nővel megesik! Semmi ciki nincs benne. :) Ez a természet rendje. Így lehet az emberiség a földön. EZt mindenki tudja. (velem havi szinten megesik erősebb napokon az átázás valamilyen formában)
5/9 anonim válasza:
Dehogy ciki! 😊 Természetes folyamat, kontrollálni sem tudod, ha akarnád sem.
6/9 anonim válasza:
Cikinek nem ciki, de legyen benned annyi, hogy kitisztítod maradéktalanul az ülést.
7/9 anonim válasza:
Dehogy ciki, megeshet ilyesmi! Felnőttek vagytok, az ivarszervedet közösen használjátok, így hát nyugodtan rendbe teheti utánad a kocsit. Semmiség.
8/9 anonim válasza:
Az eszemmel tudom, hogy nem ciki, de ilyen helyzetben nyilván nekem is égne a fejem. Szerintem jól kezelted, hogy felajánlottad a kocsi takarítását. Az már a barátod döntése, hogy ő ezt nem fogadta el, de alapvetően szerintem ő is jól reagálta le. Felnőttek vagytok, nyilván mindketten tudjátok, hogyan működik a biológia. Aki nővel él együtt, az számítson ilyenekre.
9/9 anonim válasza:
Ha nem is mondják, de a legtöbb pasi agyvérzést kapna, ha a drága kocsija bőrülése sunaszaftos lenne. De gondolom ez nem drága kocsi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!