Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha látok egy lányt, szemezünk is esetleg de félek odamenni, mit tegyek?
Èn egyszer nem mentem oda és soha nem fog (valószínüleg) még egy lehetöség adódni.
Menny, menny menny, sipirc!
Ha nem mész majd nem azon fogsz rágódani "hogyan" hanem azon, hogy egyáltalán még lesz-e lehetöséged!
Elöre megrendezni mindent nem lehet. Arra gondolj, hogy az egyik lábad után a másik jön. Utána már az élet írja dolgokat.
Sok sikert tiszta szívböl!
Tipp: legyél eredeti és öszinte, higgy magadban!
Mutatkozz be. Kérdezd meg tőle, hogy épp mit csinál, kire vár, melyik szakkörbe jár, mikor láthatod legközelebb. stb.
Ha nagyon ideges vagy, akkor be kell csapni egy xanax-ot előtte. :)
Szija!
Tűnj egy kicsit zavartnak, még akkor is, ha nyugodt vagy mert szerintem az nagyon aranyos :D Amúgy meg a beszélgetés témája lehet abból adódó, hogy hol vagytok. Pl. Ha buszon vagytok, akkor merrefele és hova megy meg honnan? Vagy ha Koripályán vagytok akkor gyakran meg mióta jár korizni? Ha a buszmegállóban akkor melyik buszr vár? Ha boltban akkor miért van ott, mit szeretne venni? Stb. stb. :D És a végén kérd el az msn címét vagy a telefonszámát és mondd hogy majd beszélünk szija :D Ennek én így nagyon örülnék :D
ravafufu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!