Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csaj aki nagyon bejön nekem. Elhívtam, nagyon jókat beszélgettünk, be nem állt a szája, mindig a szemembe nézet, mosolygott rám, mindig jól ment, ám mikor megakartam ölelni vagy hozzá érni, mindig elhúzta magát. Mire számítsak tőle?
Első válaszolónak ítélem a gyakorikérdések.hu oldal által kihírdetett ÉV VÁLASZA díjat.
Hihetetlenül igaz.
Első randin ölelgetni, tapogatni? Beleüríteném a gázspray flakonom tartalmát az arcába.
Az ilyen bizalmas érintésekhez idő kell, hogy kialakuljon a szimpátia, a bizalom és valami plusz érzés, amit nevezhetünk szerelemkezdeménynek. Ha ilyet nem tapasztalsz a sokadik randi után sem, akkor kérdezz rá nyugodtan hogy mit gondol rólad és kettőtök viszonyáról. Lehet, hogy csak szívesen lóg és csacsog veled, de semmi több. Ne lovald bele magad és főleg ne nyomulj, azzal csak riasztó hatást keltesz.
Engem legalábbis az ilyesfajta bizalmaskodó ölelgetés, érintés és tapogatás elriaszt és nem kicsit azt a benyomást kelti, hogy csak a testem kell neki, csak dugni akar. Az ilyen mindig felejtős - nálam legalábbis.
Még kéreti magát,el kell játszania a rendes lányt.
De ne aggódj hamarosan rábukik a makkodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!