Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti ha elsőnek találkoztok egy sráccal akkor merre mennétek?
Figyelt kérdés
És ha lekapna ezen a találkozón?2010. aug. 23. 10:00
1/11 Captain Frájer válasza:
Jobbra...De ha ott nem férek el, akkor balra.
2/11 anonim válasza:
Szerintem csakis jobbra érdemes!
3/11 anonim válasza:
WTF? Ti már ezt is megtervezitek előre? :D
5/11 anonim válasza:
Erdőbe v. valami parkba sétálni.
Ha a randi elején, köszönésképpen kapna le, akkor lerúgnám és finoman elküldeném a p*csába, ha a végén, és olyan a hangulat, stb, akkor semmi gond nincs vele.
6/11 anonim válasza:
Én bizony semerre nem mennék.
Ott helyben hanyattdobnám magam, a lábaimat széttárva az égbe emelném, és beletörődnék az elkerülhetetlenbe.
De sajnos nem vagyok lány. :(
8/11 anonim válasza:
Lucernázni a rítre! ótán meg kiganajozni a disznyók alúl! oszt ha jóság van a randevú vígin akkor gyühet smárolás!:D
9/11 A kérdező kommentje:
Hüülye:D
2010. aug. 23. 10:37
10/11 anonim válasza:
Én elindulnék jobbra:)
De vigyázz lehet, hogy lekap a fényképezőgépvel és felrak facebook-ra:D
amugymeg: Tök mindegy hova mész, azalényeg, hogy tudj ismerkedni, tehát moziba ien helyekre NE!
A csók meg egyénfüggő. Első randin annyira nem szokásos esetleg későbbi korban. Első randin ink a bókok, meg a kézfogás esélyes:)
Ice;)(15/f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!