Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőgyógyászomnak tetszhetem ha becézget, bókol nekem?
Nem kamu!
Pedig megengedi maganak...
Ne reménykedj. Valószínűleg mindenkit úgy becéz, ahogy téged, mert egy nap több puncit lát, mint azt ahogy te el tudnád képzelni és nem fogja senkinek sem megjegyezni a nevét.
Nekem ma rám mosolygott a nőgyógyász, olyan kis cuki volt ahogy csinálta, még se gondolok bele többet, mivel szakmabeliként tudok egy S mást.
Pusztán csak kedvesség volt részéről, de nem a személyednek szólt.
Egyszer dolgoztam egy kollégával, aki minden nőt ugyan úgy hívott és mellette még egy párat meg is érintett karon. Aztán kiderült egy beszélgetés során, hogy azért becéz mindenkit ugyan úgy, mert annyian dolgoznak ott, hogy senkinek se tudja megjegyezni a nevét és így egyszerűbb neki.
Úgyhogy ismétlem, NEM, nem tetszel neki. Csak egy vagy a rengeteg páciense között.
Fizetős magándoki? 😉
Nekem a háziorvosom ilyen. Minden nő kedveském, aranyoskám, kisasszony, stb. Halvány sejtelme sincs, hogy hívják a betegeit. Főleg mióta a másik háziorvos elhunyt, és átvette az ő praxisát is.
Alapos, jó orvos, utcán mindenkinek visszaköszön, de biztos vagyok benne, hogy 15 év után se ismer meg, ha szembemegyek vele a boltban.
Most ugye egy nőgyógyász alapból elég ritkán keresel fel. Még annyira se fog rád emlékezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!