Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak őszintén hogy tudtok ilyen hamar felejteni ?
Az elmúlt hónapokban több barátnőm is járt így, most én is megtapasztaltam hogy randizol valakivel ( mondjuk nálam 1 hónap volt) teljesen jó minden , van közös téma , vannak már közös élmények és hirtelen eltűnik a férfi. Túl leszek rajta igazából nem ő érdekel, csak ha valakit kedvelsz, mindennap keresed picit beengeded az életedbe o is az övebe aztán egyik napról a másikra nem erdekel a masik ezt hogy csináljátok? 🤣 és miért?
Nem azt mondom hogy ez olyan mint egy szakítás igazából mert ennyi idő után nem faj , de azért nálunk idő kell utána meg más sráccal szobaallunk ismet, nektek miert nem ?

Ez inkább attól függ, hogy a másik fél mennyire ragaszkodó típus, és mennyire volt fontos neki a másik.
Számos nő is van, aki hasonlóan gyorsan túlteszi magát a régi pasin.

Én tudok durvábbat is. minden, de minden klappol lelkileg, világlátásban is egymással, áradozik rólad, ráadásul ő számodra a megtestesült álompasi, és ezzel tisztában is van. Aztán meglátja a képedet, nem jössz be neki, és mintha késsel vágták volna el az addigiakat, többet nem foglalkozik veled.
Hogy rendelhetnek a férfiak mindent ennyire alá a külsőnek?
A külső megfog, de a belső az, ami képes megtartani.

Mit sóhajtozzak, ha nem lesz a dologból párkapcsolat?! Ez nem azt jelenti, hogy utálom az illetőt, vagy 2 nap múlva fogalmam sincs, hogy kicsoda.
Csak nem fogott meg benne valami, vagy van egy jobb jelölt. Döglött kutyát nem szoktunk simogatni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!