Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak őszintén hogy tudtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak őszintén hogy tudtok ilyen hamar felejteni ?

Figyelt kérdés

Az elmúlt hónapokban több barátnőm is járt így, most én is megtapasztaltam hogy randizol valakivel ( mondjuk nálam 1 hónap volt) teljesen jó minden , van közös téma , vannak már közös élmények és hirtelen eltűnik a férfi. Túl leszek rajta igazából nem ő érdekel, csak ha valakit kedvelsz, mindennap keresed picit beengeded az életedbe o is az övebe aztán egyik napról a másikra nem erdekel a masik ezt hogy csináljátok? 🤣 és miért?

Nem azt mondom hogy ez olyan mint egy szakítás igazából mert ennyi idő után nem faj , de azért nálunk idő kell utána meg más sráccal szobaallunk ismet, nektek miert nem ?

2021. ápr. 29. 23:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez inkább attól függ, hogy a másik fél mennyire ragaszkodó típus, és mennyire volt fontos neki a másik.

Számos nő is van, aki hasonlóan gyorsan túlteszi magát a régi pasin.

2021. ápr. 29. 23:36
 2/7 anonim ***** válasza:
59%

Én tudok durvábbat is. minden, de minden klappol lelkileg, világlátásban is egymással, áradozik rólad, ráadásul ő számodra a megtestesült álompasi, és ezzel tisztában is van. Aztán meglátja a képedet, nem jössz be neki, és mintha késsel vágták volna el az addigiakat, többet nem foglalkozik veled.

Hogy rendelhetnek a férfiak mindent ennyire alá a külsőnek?

A külső megfog, de a belső az, ami képes megtartani.

2021. ápr. 29. 23:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy olyan pasikról van szó, akik nem egy emberrel ismerkednek egyszerre, tehát már régebb óta megvan az “új” nő, így nem lesznek utána magányosak, na meg kevésbé kötődnek az előzőhöz, hiszen eleve nem voltak úgy lekötve.
2021. ápr. 29. 23:38
 4/7 anonim ***** válasza:
56%
#2 nőtől ilyet soha nem láttunk még ugye :D
2021. ápr. 30. 00:44
 5/7 anonim ***** válasza:
51%
A férfiak logikusabban, parancssorszerűen működnek, tényleg ez h ha stimm->igen, ha nem nem, kész, task end, megy tovább. Plusz aki nem kattog az nem needy, ez is egy jele. Amelyik faszi állandóan sír a nőkért vagy egy nőért az brutál needy.
2021. ápr. 30. 00:49
 6/7 anonim ***** válasza:
73%

Mit sóhajtozzak, ha nem lesz a dologból párkapcsolat?! Ez nem azt jelenti, hogy utálom az illetőt, vagy 2 nap múlva fogalmam sincs, hogy kicsoda.

Csak nem fogott meg benne valami, vagy van egy jobb jelölt. Döglött kutyát nem szoktunk simogatni.

2021. ápr. 30. 04:24
 7/7 moozygoo ***** válasza:
48%
Kedves kérdező én nőknél még csak ezt tapasztaltam, hosszú és rövid kapcsolat után is, pikpak egyből lett más párjuk utánam.
2021. máj. 2. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!