Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért történt?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy pár napja randiztam egy sráccal akivel úgy gondolom alakul valami köztünk. Elcsattant ( volna) az első csókunk de nekem rettenetes élmény volt. Először mintha nem tudta volna hogyan kell. Szemből akart megcsókolni de az orra beleütközött az enyémbe, aztán finoman próbáltam vezetni. Kicsit félrebillentette ő is a fejét. De nem sikerült ,csak puszilgatta a számat. Próbáltam vezetni, finoman a nyelvemmel simogatni az övét de elkezdett lapátolni vele vagy mi.😅 Úgyhogy hagytam az egészet. Rákérdeztem, hogy miért így csókol de azt mondta ő így szereti. Nem szereti a lassú dolgokat. Nem tudom hova tenni. Én 24 éves vagyok, ő 31. Ő a férfi.2021. ápr. 28. 15:32
1/6 anonim 

válasza:

Az elején bénák, nekem is volt olyan, hogy nagyon tetszett a srác, de nagyon bénán csókolt. De annyira tetszett,hogy folytattuk az ismerkedést, és később életem legjobb csókjai vele voltak.. persze nem biztos, hogy nálad is így lesz, de össze kell csiszolódni.
2/6 anonim 

válasza:

Azt mondanám, hogy tapasztalatlan, vagy már régen csókolt.
"ő így szereti. Nem szereti a lassú dolgokat." ez viszont nem tetszik nekem, nem jó előjel
4/6 A kérdező kommentje:
Biztosan tapasztalt. Ismertem az előző barátnőjét 5 évig voltak együtt. Sokat csókolóztak régen, illetve sokszor csókolózott már. Én attól tartok, hogy velem nem szeretne.🤷🏻♀️ De ezen kívül minden szuper volt. Szóval összezavarodtam.
2021. ápr. 28. 16:04
5/6 anonim 

válasza:

Lehet, hogy az előzővel így csinálta és berögzült. Mondjuk, fura, ha neki bejött. Meg az is, hogy a képedbe vágta, hogy ő így szereti. Legalább megpróbálta volna máshogy... Ez nekem sok mindent elmondana.
6/6 anonim 

válasza:

Magam is észrevettem, hogy sok férfi vagy csókot ad, vagy erősen nyelvel. A kettő közti finom nyelvjátékra rá kell vezetni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!