Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez miért történt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért történt?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy pár napja randiztam egy sráccal akivel úgy gondolom alakul valami köztünk. Elcsattant ( volna) az első csókunk de nekem rettenetes élmény volt. Először mintha nem tudta volna hogyan kell. Szemből akart megcsókolni de az orra beleütközött az enyémbe, aztán finoman próbáltam vezetni. Kicsit félrebillentette ő is a fejét. De nem sikerült ,csak puszilgatta a számat. Próbáltam vezetni, finoman a nyelvemmel simogatni az övét de elkezdett lapátolni vele vagy mi.😅 Úgyhogy hagytam az egészet. Rákérdeztem, hogy miért így csókol de azt mondta ő így szereti. Nem szereti a lassú dolgokat. Nem tudom hova tenni. Én 24 éves vagyok, ő 31. Ő a férfi.
2021. ápr. 28. 15:32
 1/6 anonim ***** válasza:
56%
Az elején bénák, nekem is volt olyan, hogy nagyon tetszett a srác, de nagyon bénán csókolt. De annyira tetszett,hogy folytattuk az ismerkedést, és később életem legjobb csókjai vele voltak.. persze nem biztos, hogy nálad is így lesz, de össze kell csiszolódni.
2021. ápr. 28. 15:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondanám, hogy tapasztalatlan, vagy már régen csókolt.

"ő így szereti. Nem szereti a lassú dolgokat." ez viszont nem tetszik nekem, nem jó előjel

2021. ápr. 28. 15:59
 3/6 anonim ***** válasza:
70%
Lehet, hogy szüzet fogtál.
2021. ápr. 28. 16:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Biztosan tapasztalt. Ismertem az előző barátnőjét 5 évig voltak együtt. Sokat csókolóztak régen, illetve sokszor csókolózott már. Én attól tartok, hogy velem nem szeretne.🤷🏻‍♀️ De ezen kívül minden szuper volt. Szóval összezavarodtam.
2021. ápr. 28. 16:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy az előzővel így csinálta és berögzült. Mondjuk, fura, ha neki bejött. Meg az is, hogy a képedbe vágta, hogy ő így szereti. Legalább megpróbálta volna máshogy... Ez nekem sok mindent elmondana.
2021. ápr. 28. 16:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Magam is észrevettem, hogy sok férfi vagy csókot ad, vagy erősen nyelvel. A kettő közti finom nyelvjátékra rá kell vezetni őket.
2021. ápr. 29. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!