Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit ért a férfi szexi kép alatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit ért a férfi szexi kép alatt?

Figyelt kérdés
Randizom egy sráccal, de csak hetente-kéthetente tudunk találkozni. Felvetette hogy küldhetnénk szexi képeket. Jó ötletnek tartom és szívesen küldenék, de sosem csináltam még ilyet. Mit ért ezalatt?
2021. ápr. 27. 17:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%

Mégis szerinted miről van szó???

Ha tippelned kellene, akkor a kutyád / papagájod, édesanyád kedvenc szedőkanalát, az általánosban kapott bizonyítványaid vagy a csöcsöd / pinád érdekli???

2021. ápr. 27. 17:54
 12/18 anonim ***** válasza:

Én egyszer játszottam képcserélősed egy lánnyal. Az volt a szabály, hogy az egyikünk kitalál egy feladatot, a másik meg megcsinálja és kitalál egy új feladatot. Így oda-vissza ment ez. Írd meg neki, hogy egy ilyenben benne lennél és fotózza le magát olyan pozban, ahogy látni kíván téged :)

Ha túl durvát kér, még mindig nemet mondhatsz.

2021. ápr. 27. 18:10
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

"Megbeszéltük, hogy egyikünk sem akar elhamarkodott szexet, "

Ja, hogy ezt mondta! Akkor ez más! :D

2021. ápr. 27. 18:19
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nem is lesz közetetek szex, csak néha kiveri a képeidre. Alig rí le az egészről, hogy ilyen szellős találkozásokkal és képek kunyerálásával mennyire vesz komolyan.
2021. ápr. 27. 19:01
 15/18 anonim ***** válasza:
69%

Csak olyan képet küldj, amit kiraknál a házad elé egy plakátra, és a főnöködnek is küldenél egy példányt.

Nem tudom hogy ismered-e a napiszar c. oldalt? Úgy tudom tele van naiv lányok képeivel, akik túlságosan elhitték a netlovagnak amit az mondott.

2021. ápr. 27. 19:07
 16/18 anonim ***** válasza:
85%

Azzal egyetértek, hogy elég gyanús, hogy nem gondolja komolyan a dolgokat (nekem ez a randizási fázisban kifejezetten undorítónak is számítana, pedig párkapcsolatban legszívesebben naponta bombáznám ilyenekkel szívem választottját), na meg visszaélni is könnyű az effajta bizalommal, de, hogy konkrét segítséget is kapj:

Zuhanyzás utáni, törölközős kép

Pizsis (habár ez attól függ, miben alszol, nyilván ne a Micimacis pizsit fotózd, hanem mondjuk ha valami csipkés felső vagy ilyesmi, melltartó nélkül, már tud szexibb lenni)

Bekapod a szádba az ujjad (vagy egyszerűen nyalókát nyalogatsz, banánt eszel; plusz pont, ha rúzst viselsz ehhez)

Esetleg neccharisnyás/combzoknis képek (mármint szoknyával:) Vagy akár anélkül is, de akkor csak a lábaidat fotózd, ne tükör segítségével, hanem simán)

N

2021. ápr. 27. 19:47
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Végül egy ágyban hason fekve pucsítós, hajba túsós, tangás képet küldtem. És a visszajelzésekből egyértelmű, hogy ilyesmire gondolt.
2021. ápr. 29. 09:41
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
17, a válaszodból tekitve vagy kamu a kérdés vagy nagyon naiv vagy
2021. ápr. 29. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!