Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak neki vagy hadjam a fenébe?
Nagy körökben.2 evvel ez előtt történt. Meg is értem egy srácot.
A sráccal összesen. kb. 2 hónapig irogattunk(üzleti úton volt sokat) .Tinderen ismertem meg.
Elso randi nagyon szuper kávézó volt. Második randin volt tobb is es nekem ez igazán komolyannak tűnt szinte minden nap írtunk egymásnak. De vagy en vagy o nem voltunk az városban.
3 randi nálam volt, volt iszogatás minden, persze s ex is..
Na ez után jött a baj.mondtam neki egy ket dolgot de nem rossz gonosz volt vagy en nem ugy éreztem. Miután 2 kor elment tőlem, írtam neki hogy elert-e a metrót. Wahstappon nem látom a képet, üzenetet nem küldi el. Aztán instan próbálkoztam ott is letilttot.. De kb 5 percre, hogy elment tőlem.
Nagyon rosszul éreztem magam, írtam neki egy smst nagyon nem rendes tole ez kb. Aztán bocsánatot is kértem tőle.. Semmi, felhivtam de meg a szamom is letilttota.. Privátban felhivtam, felvette es azt mondta nem o nem tiltotte de aahogy viselkedtem vele. Enynit mondom semmi mást.. (mondtam neki hogy nem lesz külföldi felesége mert nagyon német ennyi volt a rossz poenom)
De en bocsánatot kértem de semmi kinyomot..
Nem hittem el hogy van ilyen , mert én azt hittem o lesz a nagy ő.. Persze en 22 voltam o 29 kb.. Gyerek voltam belatom.. De 29 évesen szemembe is mondtahatta volna hogy mivan.
Na most, egy jo idő után megint vissza tértem tinder mezőre, nehéz ismerkedni mostanság.. Na es ki dobta megint ezt a srácot..
Sokáig nem húztam sehova, es folyton kidobta.. Kivancsi voltam hogy belajkolta es be.. Most párban állunk..
Ugy szeretnék neki valamit írni.. De érdemes-e, vagy inkább hadjam..

neharagudj, de ez azon kívül hogy szánalmas még kissé szórakoztató is. semmi sem volt köztetek csak megdugott, aztán mondva csinált indokkal lelépett. értem én hogy nehéz párt találni, de NEM kell senki kedvéért nyalni a földet. legyen tartásod. ez már akkor is 0 volt és most is csak azért húzott jobbra hát ha megdughat.
ez se nem sertés se nem gonosz amit mondtál, miért magadban keresed a problémát? teljesen félreértelmezted a helyzetet, te le lettél szimplán rázva és TE lettél megbántva nem ő.
Ne írj rá, csak nem akarod hogy megismétlődjön ez a "nagyszerű randi"
plusz nem ismered, 3 randi az édes kevés. ilyesmi csak a filmekben történik hogy varázslatos módon, ismeritek egymás lelkét

Ha azt akarod, hogy megint megdugjon, aztán megint eltűnjön az életedből, akkor írj neki!
Amúgy te ugye nem magyar anyanyelvű vagy?

egy evekkel ezelotti par alkalmas sracon porogsz? eleg katyvasz ez az egesz. annyit mondtal neki, hogy ‘nem lesz, csak nemet felesege’ es ezert mindenhonan tiltott?:D most vagy egy idiota, ha tenyleg ezert tilt vagy nem ezert tiltott - es ez a valoszinubb.
mar eleve az gaz, hogy anno provat szamrol hivogattad, mikor egyertelmuen nem akart veled beszelni. minek nyomulnal tovabb?! ne irj neki, nincs ertelme.

Neki ez egy szex volt. Ennyi. Most is legfeljebb ennyi lenne.
Sokat kell még tanulnod, ha számodra ez nem világos.

Csak én nem értem mi a francot mondtál neki? És hogy mi lett volna ebben a poén? 😂😂
Egyébként már az is elég gáz hogy privátról hívogattad anno. Egyértelmű, hogy leakart rázni. Ennél egyértelműbb nem is lehetne.
Szex volt és ennyi

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!