Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor hadjam az egészet a fenébe?
17:41
Nem tudom talán mindkettővel, bár a stílusom csak annyira viselem magamon hogy olyan zenét halgatok. az öltözködésem telyesen átlagos. Nem vagyok az a nyálas képü metrosexuális alak. Talán ez lehet a baj met ugye mostanában ez vált divattá. De lehet hogy az arcberendezésem tehet róla.
17:43
Szerintem ha csak az lenne a gond nem szólnának le az utcán hogy nézdmár milyen ocsmány. xD
17:49
Jó van, jól van. :D Nem leszek megnyugodhatsz, az semmi képp sem. Nem is illenen az életformámhoz.
figyu ne add fel. Komolyan mondom hogy a te korodban én is ebben a helyzetben voltam. Max 1 randi vagy 2ő és több nem márha eljutottam odáig. félénk voltam nem is kicsit. Ráadásul önbizalmam semmi. És a legfontosabb én sem nézek ki jól ráadásul kövér is vagyok szerencsére annyira nem látni meg mert magas vagyok 184 cm és 123 kiló. De most jön a lényeg Nemrég konkrétan 1 hónapja jöttem össze a mostani párommal pedig már teljesen feladtam az egészet mert én is beleuntam. Ő volt nekem az első és nagyon szeretem őt és ő is szeret engem látom is és érzem rajta és nem érdekli hogy hogyan nézek ki csak az hogy szeretem őt és nekem is ez a legfontosabb hogy szeretjük egymást. Jah igen a barátnőm úgy mond átlagos testalatú de abban is inkább a vékonyab felé hajlik.
20F barátnőm 16.
Ne add fel megtalálod azt a lányt aki azért szeret aki vagy és nem törődik a kinézeteddel. Sok sikert hozzá.
18:24
Szerencsés ember vagy, és gratulálok sok boldogságot mindkettőtöknek. Úgy vagyok vele hogy majd jön ha jönnie kell beleuntam a próbálkozáskoba, nem akarom újra és újra azt hallani hogy húzz a francba. Nem túl valószínű hogy ez a várvavárt szerelem valaha is eljön, de lassan ott vagyok hogy már nem is érdekel az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!