Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akkor hadjam az egészet a fenébe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki a tömegből kérdése:

Akkor hadjam az egészet a fenébe?

Figyelt kérdés
Ahányszor csak próbálkozom a lányoknál kb ezt a választ kapom: "Mekkora egy ocsmányság vagy te húzz a büdös francba". Egy idő után már beleuntam hogy fojton leb*szást kapk így már nem próbálkozok, de még ígysem hagynak békén, egy nem rég megtörtént esemény: Csak sétálok az utcán és a csaj meg mutat rám, hallom hogy a baránőének azt mondja hogy nézd már milyen ocsmány. Akkor sokszor volt már hogy csak finoman elküldek tudjátok legyünk barátok. Eddig még pozitív viszajelzést nem is kaptam, tehát akkor semmi esélyem arra hogy valaha is lessz dolgom nővel? 17/f
2011. júl. 13. 17:37
1 2
 1/15 anonim válasza:
Biztos találsz, majd valakit, akit nem a kinézeted érdekel;)
2011. júl. 13. 17:41
 2/15 anonim ***** válasza:
de a külsőddel van baj vagy pedig a stílusoddal?
2011. júl. 13. 17:41
 3/15 anonim ***** válasza:
szerintem inkább az a gond hogy flős.Mert ismerek nem egy olyan fiút aki bűnronda de annyi haverja meg ismerőse van....havonta váltogatja a csajokat.Szerintem biztos hogy az a baj hogy félénk vagy
2011. júl. 13. 17:43
 4/15 A kérdező kommentje:

17:41

Nem tudom talán mindkettővel, bár a stílusom csak annyira viselem magamon hogy olyan zenét halgatok. az öltözködésem telyesen átlagos. Nem vagyok az a nyálas képü metrosexuális alak. Talán ez lehet a baj met ugye mostanában ez vált divattá. De lehet hogy az arcberendezésem tehet róla.

2011. júl. 13. 17:45
 5/15 A kérdező kommentje:

17:43

Szerintem ha csak az lenne a gond nem szólnának le az utcán hogy nézdmár milyen ocsmány. xD

2011. júl. 13. 17:46
 6/15 anonim ***** válasza:
hát ne legyél olyan metroszexuális! azt tuti ne! senki kedvéért
2011. júl. 13. 17:49
 7/15 A kérdező kommentje:

17:49

Jó van, jól van. :D Nem leszek megnyugodhatsz, az semmi képp sem. Nem is illenen az életformámhoz.

2011. júl. 13. 17:51
 8/15 A kérdező kommentje:
*jól* van, és *életformámhoz* bocsánat a hibákért.
2011. júl. 13. 17:56
 9/15 anonim ***** válasza:

figyu ne add fel. Komolyan mondom hogy a te korodban én is ebben a helyzetben voltam. Max 1 randi vagy 2ő és több nem márha eljutottam odáig. félénk voltam nem is kicsit. Ráadásul önbizalmam semmi. És a legfontosabb én sem nézek ki jól ráadásul kövér is vagyok szerencsére annyira nem látni meg mert magas vagyok 184 cm és 123 kiló. De most jön a lényeg Nemrég konkrétan 1 hónapja jöttem össze a mostani párommal pedig már teljesen feladtam az egészet mert én is beleuntam. Ő volt nekem az első és nagyon szeretem őt és ő is szeret engem látom is és érzem rajta és nem érdekli hogy hogyan nézek ki csak az hogy szeretem őt és nekem is ez a legfontosabb hogy szeretjük egymást. Jah igen a barátnőm úgy mond átlagos testalatú de abban is inkább a vékonyab felé hajlik.

20F barátnőm 16.

Ne add fel megtalálod azt a lányt aki azért szeret aki vagy és nem törődik a kinézeteddel. Sok sikert hozzá.

2011. júl. 13. 18:24
 10/15 A kérdező kommentje:

18:24

Szerencsés ember vagy, és gratulálok sok boldogságot mindkettőtöknek. Úgy vagyok vele hogy majd jön ha jönnie kell beleuntam a próbálkozáskoba, nem akarom újra és újra azt hallani hogy húzz a francba. Nem túl valószínű hogy ez a várvavárt szerelem valaha is eljön, de lassan ott vagyok hogy már nem is érdekel az egész.

2011. júl. 13. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!