Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akkor hadjam az egészet a fenébe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki a tömegből kérdése:

Akkor hadjam az egészet a fenébe?

Figyelt kérdés
Ahányszor csak próbálkozom a lányoknál kb ezt a választ kapom: "Mekkora egy ocsmányság vagy te húzz a büdös francba". Egy idő után már beleuntam hogy fojton leb*szást kapk így már nem próbálkozok, de még ígysem hagynak békén, egy nem rég megtörtént esemény: Csak sétálok az utcán és a csaj meg mutat rám, hallom hogy a baránőének azt mondja hogy nézd már milyen ocsmány. Akkor sokszor volt már hogy csak finoman elküldek tudjátok legyünk barátok. Eddig még pozitív viszajelzést nem is kaptam, tehát akkor semmi esélyem arra hogy valaha is lessz dolgom nővel? 17/f
2011. júl. 13. 17:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Egyelore jegeld ezt az ismerkedes temat. Ha folyton elhajtanak akkor tenyleg nincs ertelme beleszaladni az ujabb pofonokba.

Viszont kezdj el agyalni azon hogy konkretan mi lehet az a kinezetedben amit sokan kifogasolnak. Ha megvan valtoztass rajta. Aztan vissza az ismerkedeshez :)

2011. júl. 13. 20:11
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem változtass a kinézeteden. Lehet hogy akár évek kellenek hozzá de akkor tuti meglesz a végeredmény. Például járj el kozmetikushoz hogy rendbe szedje az arcod ha esetleg azzal van gond. Meg járj konditerembe hogy jó testalkatod legyen és sportolj is valamit. Például küzdősportot, de végül is jó a foci vagy akármi. A lényeg hogy a sport is plusz önbizalmat ad, javítja a testalkatodat stb.
2011. júl. 13. 20:54
 13/15 A kérdező kommentje:

20:54

Járok kondi termbe 176 cm vagyok 74 kg szóval normális alakom van, de ha esetleg kíváncsi vagy akkor megnézhetsz facen Zsomolya Szabolcs a nevem. Talán tudsz segíteni mit kellene változtatni.

2011. júl. 13. 21:24
 14/15 anonim ***** válasza:
És te eltűröd, hogy így beszéljenek veled? Férfi vagy vagy valami nyálas kis b.zi. Ha valaki így megsért, kő keményen visszavágsz, lealázod, vagy pofán baszod.
2011. júl. 13. 21:42
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok nyálas kis b*zi, szoktam verekedni és kiállok magamért, de lányokat nem szokásom megütni, ha csak lehet lenyelem amit tőlük kapok. Persze ez csak addigérvényes amíg ő sem üt meg, :D
2011. júl. 14. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!