Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért szidják sokan a gyári...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szidják sokan a gyári munkát mint a bokrot?

Figyelt kérdés

Éppen egy gyárban dolgozom és egész élvezhető a meló, a régióhoz képest a fizetés se olyan rossz.

F/30

2021. ápr. 26. 18:50
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
bocsi, rossz kategória :D:D
2021. ápr. 26. 18:51
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
Balázs, dolgozol? Ne csináld már!
2021. ápr. 26. 18:52
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert a legtöbb gyári meló ész nélküli, képzettséget nem igénylő szalagmunka, ami gyakran lélekölő. A legtöbb, de nem mind. Én pl az olajiparban dolgozok. Ez már szakmunka és szöges ellentéte a szalagmunkának. Változatos, érdekes és rengeteg váratlan helyzet van, amiket meg kell oldani. Ifjabb koromban megfordultam autóipari gyárban is, az egy rémálom volt, amitől majdnem begolyóztam. Utána inkább leérettségiztem estin, hogy annàl azért magasabb szintre jussak és nem is bántam meg.
2021. ápr. 26. 18:57
 4/13 anonim ***** válasza:
81%
Akkor dolgozz gyárban. Kit érdekel?
2021. ápr. 26. 19:02
 5/13 anonim ***** válasza:
64%
Ha a társkeresés szempontjábol kérdezed --> Mert a legtobb Nő szeretne gyereket, márpedig ahhoz pénz kell, a gyári munka pedig nem fizet túl jól...
2021. ápr. 26. 19:03
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát nálunk 250et egy jó ember meg keres a gyárba, de keményen kell tolni ahhoz.
2021. ápr. 26. 19:16
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Na Balázskám! Most, hogy dolgozol, nézz már körbe a gyarban, h hány melósnal van csaladja/barátnője
2021. ápr. 26. 19:22
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Mert gyenge a fizu. Szaros bruttó 800-1000 forintos órabér, vagy nevetséges fix bér.. (legalábbis itt Miskolc környékén)

Annyiért 3 műszakozzon a krrrrva anyjuk.

Inkább vakarom a seggem egy portán ülve több pénzért.

Miért szakadjak meg aprópénzért, ha kényelmesen semmittevéssel is megkeresek legalább annyit?

A környezet is más. A portán a magam ura vagyok.

Gyárban a nevem kuss, meg van szabva az is mikor mehet ki az ember wcre. (már láttam olyat akit betétet cserélni se engedtek ki, átvérzett a munkás nadrágja.) #kösznem

2021. ápr. 26. 19:29
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem szégyen a munka, Balázska. Még esélyed is van valamelyik kolléganőt felcsípni. Nekik biztos hogy nem gáz, hogy gyárban dolgozol.
2021. ápr. 26. 19:51
 10/13 anonim ***** válasza:
igaz hogy nem kell hozzá ész, viszont kézügyesség és a 3 műszakhoz kell egyfajta szervezet ami elég komolyan kikészíti az emberek 99%-át.. Könnyű munka nincs ezt kellene felfogni ! A betonozáshoz sem kell sok ész de menny ki csináljad a +40 fokban majd és rá jössz..
2021. ápr. 27. 01:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!