Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna,ha a nőnek nagyobb ádám csutkája lenne mint nektek?
Figyelt kérdés
Randi közben vettem észre
Gyönyörű alakja van formás popó amit csak el tudtok képzelni.
Ennek ellenére végig az ádám csutkáját néztem remélem nem vette észre.
Nem lehetek ennyire felszínes.
2021. ápr. 25. 19:52
1/12 anonim válasza:
Őszintén szólva még soha életemben nem néztem meg senki ádámcsutkáját, neked meg azt javaslom, hogy helyette azt nézd meg, hogy milyen ember.
2/12 anonim válasza:
Formás popó, wow, azta, wow, micsoda nő, mindene megvan, wow.
3/12 A kérdező kommentje:
Első randi volt :D
Külső megfog belső megtart
Először külsejét ismeri meg az ember.
Ami meglepett benne az a ádamcsutkája meg a mély hangja
Azon kívül hibatlan nő így elsőre.
2021. ápr. 25. 20:06
5/12 anonim válasza:
Hát a popsika megvan, nektek meg az számít.
8/12 anonim válasza:
Figyelj nagy ádámcsutkája van, meg mély hangja. Nem ám kiderül, hogy nagyobb farka van, mint neked. :D
9/12 anonim válasza:
Joey, te vagy az? :D
Gyenge kamu.
10/12 anonim válasza:
Akkor az evacsutka lesz....
36F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!