Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő hív el, de én szervezném az első randit?
Már régóta ismerjük és kedveljük egymást. Egy baráti társaságban vagyunk és tegnap meghallottam, ahogy mondta a legjobb haverjának, hogy ma (mikor újra találkozik a baráti társaság) szeretne alkalmat találni arra, hogy kettesben legyünk és elhívni randizni, valamikor sétálni vagy beülni valahova.
Viszont én nagyon szívesen piknikeznék a természetben és felajánlanám, hogy megszerveznék, elkészítenék mindent, imádok piknikezni.
Ti szívesebben piknikeznétek első randiként, vagy inkább maradnátok az étteremnél, cukrászdánál? Én ennél sokkal színesebb programokat szeretnék.
Viszont ő komolyabb személyiség, én meg ilyen gyermeki:) Nem tudom, hogy hogy fogadná az ötletet
ő 22 éves fiú, én 19 éves lány
(még mielőtt valaki leírná, nem, óvszerre nem lesz szükségünk köszi. egyébként nem szoktam senkit sem lepontozni, de ha nem világos számodra, hogy számomra ez a válasz nem hasznos, akkor most kénytelen leszek lepontozni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!