Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam, hol a randi vége?
Pont nyitnak a helyek ezért ki lehet ülni, de ha csak sétálás lett volna a szabadban, honnan lehet tudni, hogy meddig nyomjuk? Nyilván ha jó lesz a beszélgetés, akkor órák is el tudnak telni, de van-e valami maximális határ, ami után azért azt lehet mondani, hogy folytatás legközelebb. És hogy hogy lehet úgy kiszállni, hogy ne legyen ciki.
Évek óta nem randiztam, akkor kocsmában sörözve randiztunk sikeresen, ott inkább az éjszaka vetett véget az ügynek, és mentünk haza.

Szerintem még ha nem is tetszetek egymásnak, olyan 40 percet “illik” beszélgetni ha már készültetek, beültetek. Olyan esetekben mikor beszélgettek normálisan, csak nem jöttök be egymásnak, nekem anno ebből volt a legtöbb.
Nem tudom, én 3 óránàl többet sosem szántam egy randira a napomból. Hisz egy randi, nem egy fél vagy egész napos program.
De a legtöbb jó randim kb. 2 óra volt.
N25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!