Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imponál nektek ismerkedéskor, ha a nőnek van saját autója?
Ha 2 nővel ismerkedek, és egyiknek van autója, másiknak nincs, akkor nem ez fogja eldönteni, hogy melyikhez vonzódjak jobban.
Férfi szemszögből nem ez a vonzalomkeltő dolog.
Osztom a 7# válaszoló írását.
Nyilván valamennyire pozitív, de nem ezen múlik az erekcióm az ő irányában.
Pontosan!!!!
Allitolag nem vezetek rosszul....nem tudom :/ nem szeretek, csak kell, hogy eljussak A.bol B.be.
Parkolni pl. nem tudok.....inkább megallok jó tavol, es tobbet setalok, es kifele imadkozom, hogy nehogy azt lássam, h ramallt valaki.
De annyira illuziorombolo lenne, ha a ferfi nem tudna értem autoval jonni, meg randi után hazavinni. Egyszerüen férfiatlan.
17-es.
Elviszel?
Majd én parkolok neked, visszafelé meg imádkozhatunk együtt hogy legyen esélyünk kiállni, ha sikerül haza viszlek :)
16 voltam.
"De annyira illuziorombolo lenne, ha a ferfi nem tudna értem autoval jonni, meg randi után hazavinni. Egyszerüen férfiatlan."
Na igen a nők nem a pénzre mennek, mondjuk jó hangosan! 🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!