Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Imponál nektek ismerkedéskor,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Imponál nektek ismerkedéskor, ha a nőnek van saját autója?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 22. 16:55
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
10-es pont ebbe a korosztályba tartozom.
2021. ápr. 22. 17:45
 12/23 anonim ***** válasza:
70%
Jelenlegi élethelyzetemben egyáltalán nics szükségem autóra. Ha a nő elvárná, hogy nekem is legyen, állandóan autóval akarna járni mindenhova, vagy ezzel akarna felvágni, az zavarna. Ha csak szimplán lenne egy autója, amit használ, mert szüksége van rá, az egyáltalán nem zavar, de nem is előny.
2021. ápr. 22. 17:48
 13/23 anonim ***** válasza:
Igen, de nem erre hajtanék.
2021. ápr. 22. 19:01
 14/23 anonim ***** válasza:
46%
Semennyire nem érdekel az autó jelenléte, azt viszont már megnézném mennyire tiszta, karbantartott, hogyan bánik vele, ezek beszédesek tudnak lenni.
2021. ápr. 22. 19:29
 15/23 anonim ***** válasza:
70%

Ha 2 nővel ismerkedek, és egyiknek van autója, másiknak nincs, akkor nem ez fogja eldönteni, hogy melyikhez vonzódjak jobban.

Férfi szemszögből nem ez a vonzalomkeltő dolog.

Osztom a 7# válaszoló írását.

Nyilván valamennyire pozitív, de nem ezen múlik az erekcióm az ő irányában.

2021. ápr. 22. 19:30
 16/23 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem pozitív ha van autója. De azért a randin hagy menjek én érte és hagy vezessek én :)
2021. ápr. 22. 19:56
 17/23 anonim ***** válasza:
65%

Pontosan!!!!

Allitolag nem vezetek rosszul....nem tudom :/ nem szeretek, csak kell, hogy eljussak A.bol B.be.

Parkolni pl. nem tudok.....inkább megallok jó tavol, es tobbet setalok, es kifele imadkozom, hogy nehogy azt lássam, h ramallt valaki.

De annyira illuziorombolo lenne, ha a ferfi nem tudna értem autoval jonni, meg randi után hazavinni. Egyszerüen férfiatlan.

2021. ápr. 22. 20:30
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

17-es.

Elviszel?

Majd én parkolok neked, visszafelé meg imádkozhatunk együtt hogy legyen esélyünk kiállni, ha sikerül haza viszlek :)

16 voltam.

2021. ápr. 22. 20:53
 19/23 anonim ***** válasza:

"De annyira illuziorombolo lenne, ha a ferfi nem tudna értem autoval jonni, meg randi után hazavinni. Egyszerüen férfiatlan."

Na igen a nők nem a pénzre mennek, mondjuk jó hangosan! 🤣🤣

2021. ápr. 23. 09:52
 20/23 anonim ***** válasza:
A pénz IS! fontos. De onmagaban keves. A megfelelo egzisztencia, csak rajtengedély. Az meg, hogy van autód, ma már alap.
2021. ápr. 23. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!