Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért irigykedik mindenki Mészárosra meg Várkonyira? Szerintem az a baj hogy a mai férfiak nem akarnak RENNI csak lébecolni. Nem lenne jobb FELZÁRKÓZNI?
Hoztam kólát,chipset,indulhat az esti műsor.Már hívtam a haverokat is milyen buli készülődik.
Provocation level 2/10
Hát én nem vagyok irigy se a Lölőre, se a Várkonyira.
A Lölőre azért nem, mert egy stróman a csávó es ha bukik a rendszer ő lesz az első áldozat.
Saját képességei nincsenek.
A Várkonyira meg azért nem, mert szar lehet egy fogyatékos ronda faszinak nyalni és a zacsiját szopizni egésznap. Megérdemel ezért a kemény munkáért minden garast. 😂
Annó Ceaușescu rendszere is megdönthetetlennek tűnt ~25 évig, aztán 5 nap alatt hullott szét.
Nem mondom hogy itt is ez lesz, csak azt hogy a politikai szél forgandó. Simán benne van egy csúnya forgatókönyv és ez a Mészáros szerintem fel se fogja hogy miközben a nevére írják a komplett országot, egyre nagyobb a veszélye ennek ránézve.
Képzeljétek el, mégha nem is csinálnak vele semmit, csak egy teljes vagyonelkobzást hova fogják felvenni dolgozni? Ki nem fog úgy nézni rá, mint a véres késre? Ki fog mellette állni akkor?
Én nem vállalnám el a szerepét csilliárd forintért sem.
Ha már irigykedni kell akkor mondj egy Elon Muskot, aki 0-ból az álmait kergetve lett a világ leggazdagabbjainak egyike.
Süt belőletek az irigyseg! Mészáros mindig vállalkozó volt megcsinélta a SZERENCSÉJÉT! Nem tehet róla hgy Miniszterelnök barátja! Mit csinált volna? Akkor ne legyenek barátok?
A férfiak inkább szedjék össze magukat!
Én felzárkóznék, de Brüsszel nem küldd elég pénzt hozzá, hogy nekem is jusson.
Viszont a szaki aki Novemberben anyáméknál javította a cirkót szerintem erősen próbálkozik.
A számla alapján biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!