Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyugaton tényleg transzfóbnak számít az, hogy én nem lennék hajlandó randizni egy transz "nővel"?
Külföldön azt csinálsz amit akarsz igazából.
De értem mire próbálsz utalni, mivel külföldön, nyugaton élek. Én is észrevettem, hogy a tradicionális dolgok érvényüket veszítik és bármilyen új hülyeség viszont könnyen szárnyra kap - mondván haladni kell a korral, el kell fogadni az új dolgokat, de ez visszafelé nem igazán működik. Példának: Ha számomra csupán a házasság férfi és nő között nevezhető normálisnak, akkor én maradi leszek. De ha valaki felhozakodik azzal, hogy de egy kecskével is simán megtalálhatja valaki a boldogságot - akkor azt el kell fogadni, mert nem vagyunk egyformák.
De azt nem hiszem, hogy bárki azon felháborodna, hogy egy hetero férfi visszautasít egy trasz "nőt". Ahhoz eléggé 'önzők' (olyan értelemben, hogy igenis fontos nekik minden szép és jó, meg luxus, meg minden, semmiről nem igazán hajlandóak lemondani), saját magukat nagyon is szeretik középpontban tartani.
Bizonyos körökben, pláne a neten igen, általában viszont nem.
De nem kell, hogy emiatt áldozatnak érezd magad. Az a pár hangos nyomorult aki szerint ez transzfóbia, sem tud semmit tenni veled.
"A transzfóbiának számtalan formája van.
A különbségtétel képességének hiánya a meleg, leszbikus, queer és transz fogalmak között.
Azt gondolni a transzneműség rendben van, de közben kizárni transz emberrel való randizás lehetőségét."
Forrás:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!