Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet társat keresni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet társat keresni iwiw-en vagy myvip-en keresztül?

Figyelt kérdés

Én egy kisvárosban lakom, Nógrád megyében és a társkeresőkön

kevés normális fiú van fent, aki képet is kitesz magáról.

És az iwiw-en vagy myvip-en keresztül sokkal több olyan fiút lehet találni, aki ugyanitt lakik, ahol én. Csakhogy

ezeken az oldalakon csak ismerősök szokták bejelölni

egymást és sztem hülyének néznek, ha én ott bejelölök vkit

társkeresés címén.

Ismerkedett már valaki iwiw-en vagy myvip-en keresztül?

Előre is köszi a válaszokat!

2008. dec. 5. 16:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Barátomat myvipen keresztül ismertem meg. Nyáron unalmamban meg nagy magányomban megnéztem egy csomó fiú adatlapját, és volt akik vissznéztek az adatlapomra, és egyikük írt levelet, hogy ismerős vagyok neki, stb. Nah ő a mostani barátom. :) Rajta kívül összejöttem már iwiwen keresztül is egy sráccal, (csak ő szemét volt utána velem) és barátikörről is. Sok sikert!
2008. dec. 7. 02:25
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszi szépen mindenkinek a válaszát!!!

Én is megfogom próbálni iwiw-en vagy myvipen is a társkeresést, ha másnak bejött, hátha nekem is sikerül!:)

2008. dec. 8. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!