Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap beszélgettem egy fiúval egy kávézóban, hogy venné ki magát, ha ma is visszamennék?
Figyelt kérdés
Tegnap este beültem egy kávézóba,és nagyon mosolygott,és ittam egy kávét,odaültem a pult közelébe,és nézett,és mindig kérdezett valamit. Húsz percig ott voltam,amikor épp nem voltak bent,mindig beszélgettünk :)
Nagyon szimpatikus,és szeretnék visszamenni,de nem szeretném,ha úgy érezné,hogy miatta megyek...nem is kértem el a számát,mert az milyen már,hogy egy lány kéri el... :(
2010. aug. 21. 13:54
11/13 anonim válasza:
Ahh de kár :S Nembaj majd most, mindent bele!:P
tegnap 16:35 voltam
12/13 A kérdező kommentje:
Ma is elmentem,de megint nem Ő volt :DD
Kezdek mérges lenni,de nem adom még fel. Most nem!! :)
Majd megírom ha még érdekel :D
Pusziii
2010. aug. 22. 23:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!