Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap beszélgettem egy fiúval egy kávézóban, hogy venné ki magát, ha ma is visszamennék?
Tegnap este beültem egy kávézóba,és nagyon mosolygott,és ittam egy kávét,odaültem a pult közelébe,és nézett,és mindig kérdezett valamit. Húsz percig ott voltam,amikor épp nem voltak bent,mindig beszélgettünk :)
Nagyon szimpatikus,és szeretnék visszamenni,de nem szeretném,ha úgy érezné,hogy miatta megyek...nem is kértem el a számát,mert az milyen már,hogy egy lány kéri el... :(
Első vagyok. Menjél, menjél. Légy vidám, fogd fel úgy, hogy ez egy szép lehetőség , ajándék az élettől. Az ilyenekért érdemes élni.
Légy pozitív és ne agyalj.
Lesz, ami lesz, most ne a jövőn görcsölj, hanem éld meg a jelent.
Be happy.
nyugodtan menj vissza!
mi lesz ha leesik neki, hogy miatta mentél?
ha tetszel neki, ami valószínű, elkéri a számod, ha nem, meg úgyis mindegy!
mit veszíthetsz?
pár kávé árát?
nyomáásSssSs !
Igeeen menj vissza, és kezdj beszélgetést, habár sztem ő fogja elkezdeni :) De várd meg amíg ő kéri el a számod, vagy ő hív el valahova.
Majd írd meg légyszi, hogy mi volt! :D
Nagyon aranyos vagy,hogy így érdeklődsz :)
Elmentem,még mozi előtt,de ma nem Ő volt bent :(
De holnap ismét elmegyek arrafelé,és remélem,hogy Ő lesz,mert nagyon szeretném látni :)
Utána majd megírom,hogy mi történt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!