Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tetszik valaki, teljesen leblokkolok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ha olyan emberrel találkozom, akivel el tudnék képzelni komolyabbat, szörnyen zavarban vagyok, képtelen vagyok vele normálisan és természetesen kommunikálni, ezért általában el is szúrom az egészet a hülye viselkedésemmel. Mit lehet ezzel kezdeni?2021. ápr. 11. 21:47
1/9 A kérdező kommentje:
25/L, az lemaradt.
2021. ápr. 11. 21:47
2/9 anonim válasza:
Először is hidd el magadról, hogy te is megérdemled a boldogságot.
3/9 anonim válasza:
majd amikor olyannal találkozol, akivel el tudsz képzelni komolyabbat és nem leszel zavarban, akkor megtaláltad az egyik lehetséges társad
5/9 anonim válasza:
25/N vagyok,
ugyanez. Nem értem miért, meg butaságokat beszélek, amit később megbánok.
6/9 A kérdező kommentje:
Iiiigen, tök ugyanez. Ha van kedved beszélni róla, írj nyugodtan. :D
2021. ápr. 11. 22:49
7/9 anonim válasza:
Volt egy lány még egy régebbi munkahelyemen, aki nagyon furán viselkedett a jelenlétemben, párszor megpróbáltam elhívni meginni valamit, de mindig kitalált valami kifogást,vagy kitért, aztán amikor el akartam engedni a dolgot és nem foglalkozni vele, akkor mégis továbbra is kereste a társaságom a munkahelyen, de ha közeledni próbáltam felé,azt újra hárította, így teljesen kikészített. Totál bele voltam zúgva és nagyon rossz érzés volt, hogy nem jött össze, munkahelyet is váltottam. Aztán évekkel később rámírt és kiderült,h nagyon is bejöttem neki, csak nem tudta ezt jól kifejezni, de addigra én már összejöttem mással.
8/9 anonim válasza:
Ugyanez vagyok én is. 30 éves koromra csak összejöttem nagy nehezen egy olyan férfival, aki tényleg tetszik. Társkeresőn, először leveleztünk hetekig, mert így nem voltam zavarban. De amikor megláttam első randin, ahogy ott áll a kávézó előtt, el akartam bújni, de észrevett. Végül jól jött ki a dolog, mert ő jobban zavarban volt, mint én.
7.De érdekes ezt a másik oldalról olvasni.
9/9 anonim válasza:
Ez egyfajta olyasfajta szorongás, hogy nem tudsz másra gondolni az illető jelenlétében.
Lehet pszichológus tudna valami jó gyakorlatot ajánlani, a túlzott szorongás csökkentésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!