Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, ezt most miért egy társkeresőn?:D
Megkérdeztem tőle, hogy mi járatban van itt (a társkeresőn). ( Mivel a profilján semmi erre utaló dolog nincs, hogy komolyat, egyéjszakásat, barátság extrákkalt vagy bármit keres.)
Erre azt válaszolta, hogy annyira nem szereti ezt a kérdést, úgyis csak két okból lehet fent valaki, vagy komolyat, vagy egyéjszakásat keresnek ott.
Oké, de ez egyrészt nem válasz a kérdésemre, másrészt nyilván, ezért kérdeztem meg tőle, hogy ő melyiket keresi.:D
Most erre mit kéne válaszolnom, vagy hagyjam a fenébe?:D
Ezt válaszolta:
,,Nem hiszem, hogy bármelyik lány az utóbbi miatt lenne itt, úgyhogy nyilván nem ez a fő motivációm”
(A de te melyik miatt vagy fent kérdésre válaszolta ezt. Utóbbiként az egyéjszakásat említette, előtte írta a komoly kapcsolatot..szóval na, az egyéjszakás volt az utóbbi:DD)
Bár nekem ez a ,,Nem ez a fő motivációm” is eléggé ködös, dehát lehet, hogy csak tőlem túl magas az elvárás, hogy egyértelműen fogalmazza meg a másik fél, hogy mit akar.
Hú, el is felejtettem azt az embert már másnap. Szóval nem, nem kattogtam rajta.:D
Hát, már rég, ,,szétváltam” tőle, mert nem csípem az ilyen hozzáállást. Keresek normális embert.:D
Amúgy utolsó válaszoló, lehetséges nem tudom, mert hamar szétválást kértem, de előfordulhat, hogy ez történt volna:D
A "normális" ember szerinted ki fogja írni, ha egyéjszakásat akar? Mit gondolsz, ezt követően hányan randiznának vele?
Ennyi logikával én egyből balra húználak bocs :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!