Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, ezt most miért egy társkeresőn?:D
Megkérdeztem tőle, hogy mi járatban van itt (a társkeresőn). ( Mivel a profilján semmi erre utaló dolog nincs, hogy komolyat, egyéjszakásat, barátság extrákkalt vagy bármit keres.)
Erre azt válaszolta, hogy annyira nem szereti ezt a kérdést, úgyis csak két okból lehet fent valaki, vagy komolyat, vagy egyéjszakásat keresnek ott.
Oké, de ez egyrészt nem válasz a kérdésemre, másrészt nyilván, ezért kérdeztem meg tőle, hogy ő melyiket keresi.:D
Most erre mit kéne válaszolnom, vagy hagyjam a fenébe?:D
Feleslegesen foglalkozol ezzel.
Az embereket se nőket se férfiakat nem érdekel, hogy ki mit ír magáról amíg nem tetszik meg valaki. 1 pillanat alatt eldől, hogy jobbra vagy balra húzza az ember.
Ha tetszik neki..
Megnézi hol lakik az még 2 másodperc, és ha nem megfelelő megint megy tovább.
Ha tetszik neki és megfelelő a város, a távolság akkor ír csak a másiknak aki talán válaszol.
Ha ezt írom neki, az nagyon akaratos vagy hogy mondjam?:
,,Ezért kérdeztem rá, mert neked nincs feltüntetve a profilodon melyiket keresed a kettő közül:D”
Vagy nem tudom, hogy inkább hagyjam-e:DD
Ez elég görcsölős kérdés. Eleinte jobb lazábban csetelni es majd alakul a beszelgetes.
Előre kapasbol nem lehet azt rogton tudni ki a nagy ő, azaz hogy toled mit fog akarni.
Valamit majd vagy kivaltasz belole vagy nem
Senki nem jos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!