Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi van? Help me!
Figyelt kérdés
Elhívott randizni egy férfi akit ismerek egy ideje, megbeszéltük hogy amikor nekem is jó, akkor tudnánk találkozni, megadtam több időpontot nekem mikor jó és jelezze vissza hogy neki mikor megfelelő, de azóta csak párszor beszéltünk és nem volt róla szó. Már kétszer jeleztem neki, hogy akkor mikor, de azóta se történt semmi, sőt, el is tűnt. Már én érzem magam kellemetlenül, hogy talán erőltetem az egészet és lehet hogy hagynom kéne. Ilyenkor mi történik? Írjak neki hogy akkor most randizunk vagy sem, mert lassan már letelik az idő hogy ráérek? Vagy az már túl rámenősnek hatna?
2021. ápr. 9. 22:24
1/8 anonim válasza:
Szerintem hagyd ott, ha ennyire nem érdekel egy férfit! egy randi, akkor tuti nem vett téged komolyan. Valószínűleg több nőnél is próbálkozhatott, és egy olyannál is összejött neki a randira hívás, aki jobban bejött neki...
Én elfelejteném az ürgét a helyedben, és keresnék olyat, aki jobban odafigyelne rám (de én férfi vagyok, szóval ez másik nézőpont :D)
2021. ápr. 9. 22:28
2/8 anonim válasza:
Ezen mindenki átesik. A modern világban ghosting-nak hívják. Én viszont gerinctelenségnek hívom.
2021. ápr. 9. 22:31
3/8 A kérdező kommentje:
Igazatok lehet. Hagyom. Ha ennyire nem érdekli akkor így járt. Nem tudja mit veszített ezzel a húzással. Ha netán még is keresne, válaszra se méltatom, ahogy ő teszi. És az ilyenek végett van az, hogy a normális nők is ilyenek lesznek másokkal, akik lehet meg normális férfiak lennének.
2021. ápr. 9. 22:38
4/8 anonim válasza:
(Az 1. válaszoló vagyok.) Jól döntöttél, és teljesen egyetértek veled, kedves Kérdező. De ne keseredj el, és főleg ne add fel! A kérdésedből és a válaszodból arra következtetek, hogy te egy jóindulató, rendes nő vagy. Kívánom, hogy találj olyan férfit, aki megbecsül és valóban szeret téged!
2021. ápr. 9. 22:47
5/8 anonim válasza:
Ne írjál, valamiért meggondolta magát.
2021. ápr. 9. 23:24
6/8 anonim válasza:
En jartam igy, es egeszen idiotanak ereztem magam. A ferfi pedig utana is udvarolt. Husz ev utan azt latom, hogy nagyon odavolt ertem, de felt, es valahogy oda-vissza hulyeskedett is, de halalosan komolyan is gondolta. Kiderult, zavarta, hogy o egy atlagos proli, es engem tobbnek tartott. Szarul erezte magat tolem, de akart. Szomoru, mert sohasem neztem le, sot.
Valami miatt fel a pasi, de eroltetni nem lehet. Az a valami lehet persze feleseg is.
2021. ápr. 10. 10:05
7/8 A kérdező kommentje:
Utolsó, gondoltam erre is, mert már nem az első eset hogy így eltűnik és utána újból felbukkan a semmiből mikor elengedem és kezdődik elölről minden. Bár nincs neki feleség és barátnője. Tudtommal senkije sincs úgy, maximum alkalmi kapcsolatok lehetnek.
Ez örök rejtély marad miért nem lehet egyenesen tisztán és érthetően kommunikálni a másikkal, hogy mit miért tesz vagy nem tesz.
2021. ápr. 10. 11:19
8/8 anonim válasza:
Ha ilyen életstílusa van és neki megfelel, akkor nem meglepő, hogy ezt csinálja. Nincs ebben semmi rejtély, nem tartja méltónak az illetőt arra, hogy egyenes legyen vele. Néha elővesz valakit; ha hagyod, akkor pont téged. És az is tőled függ, hányszor. Komolyat ne várj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!