Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, hogyan fogadnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, hogyan fogadnátok, ha a lány, akivel ismerkedtek, asztrológiából és hasonló dolgokból él?

Figyelt kérdés
A mindennapokban nem elvakult.
2021. ápr. 9. 19:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
85%
Asztrológiát tanuló férfiként, nem zavarna...gondolom a felhasználónevem már árulkodó.
2021. ápr. 9. 20:26
 12/25 anonim ***** válasza:
61%
Ha nem elvakult igen, de ha a csillagok állása miatt megcsal akkor páros lábbal repül teliholdkor.
2021. ápr. 9. 20:31
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Most nézem kommentekben, a jógával nincs bajom, sem a meditációval és a natúr kozmetikumokkal sem, legalább tudom hogy szoktál fürdeni :P
2021. ápr. 9. 20:32
 14/25 FoxtrotLidérc ***** válasza:
68%
Annyit mondanék: "Jé, kolléganő!" 😆😆😆😆
2021. ápr. 10. 06:44
 15/25 anonim ***** válasza:
91%

Vallásos fanatikosuk, asztrológusok, összeesküvés hívők, nekem mind egy kutya.

Nem szeretem az olyan embereket akik olyan dolgokban hisznek amiket nem lehet logikusan bizonyítani, nem hogy párkapcsolat de valószínűleg haversági viszonyt sem szívesen létesítenék vele.

2021. ápr. 10. 11:22
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
15. annyi összeesküvés elmélet van, hogy kizárt dolog hogy van olyan ember, hogy valamelyiket ne hinné el, és még az is lehet, hogy igaz csak te nem tudod. Példának okáért szabadkőművesek, Olaszba nagy betűkkel ki van írva hogy melyik páholy, nem egy youtubos csinált róla videót. Más meg hisz a homeopátiás bogyókba mert lehet venni gyógyszertárban xd.
2021. ápr. 10. 13:11
 17/25 anonim ***** válasza:
74%
Az önjelölt ezo-lotyóktól mentsen meg az ég.
2021. ápr. 10. 13:40
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Az asztrológia zavarna, a többi nem, azokkal nincs semmi baj.

#15 Az a baj, hogy pont mostanában válnak valósággá olyan dolgok, amiket tavaly még a többség összeesküvés-elméletnek tartott (pl. oltottság alapú durva diszkrimináció).

2021. ápr. 12. 01:06
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha elfogadod, hogy cukor nélkül iszom a teát, akkor én is ezt.
2021. ápr. 12. 01:09
 20/25 anonim ***** válasza:
78%
Nekem volt egy asztrológus és jóslásból élő barátnőm. Nagyon cuki lány volt. A szelídsége, kedvessége és ragaszkodása ragadott meg nagyon. Nem értettem egyet a munkájával, tőlem ezek a dolgok nagyon távol állnak, de elfogadtam, hogy sok ember hajlandó fizetni ezért, és sok visszatérő ügyfele volt, tehát meg voltak vele elégedve. Akkor meg mi a baj? Nem emiatt lett vége a kapcsolatnak...
2021. ápr. 12. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!