Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye, hogy kamu a srác?
Figyelt kérdés
2019. októberében regisztrált csak Facebookra. Egy homályos, rossz minőségű fotója van. Én az ausztrál zászlót látom homályosan a háttérben. De ez nem biztos. 😁 Borítóképe nincs. Ismerős listája nem látszik és a profil képen is csak 3 kemény like van, pedig nem egy rossz pasi. Semmi bejegyzést nem látok tőle. A neten ismertem meg.2021. ápr. 8. 17:59
1/11 anonim válasza:
Vagy csak nem a f.szbukon éli az életét.
2/11 anonim válasza:
Ettol még nem valoszinu hogy kamus.
Csak nem a facen él az biztos.
Vagy tobb reglapja van.
Idegeneknek en sem adom ki az eredeti reglapom, de ugy kèri mindenki random a neten, mintha ezzel lenne alap ismerkedni. Hát nekem nem éppen alap az, hogy kiadjam a szemelyes dolgaim kapásbol olyanoknak akiket nem is lattam mêg élőben.
3/11 anonim válasza:
Hát elég fura, az biztos. Kérj tőle egy olyan képet, ahol jobban látszódik.
5/11 anonim válasza:
50% vagy nyerek a lottón, vagy nem.
6/11 anonim válasza:
Ezeket a világon a legegyszerűbb kiszűrni. Kérd meg, hogy küldjön magáról egy frissen készült szelfit, amin balra néz a szemeivel és közben a jobb kezével 3-at mutat. Ez most csak egy példa volt.
7/11 anonim válasza:
Indítsatok egy videohívást, beszéljetek hanggal, élő képpel együtt.
Sok minden kiderül rövid idő alatt mindkettőtök számára.
10/11 anonim válasza:
Vagy jelöld ismerősnek és nézd meg, úgy menniyt látni, vagy tényleg a videóhívás marad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!