Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más is kabala pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is kabala pasi?

Figyelt kérdés

Ha találkozok egy lánnyal vagy beszélgetünk neten akinek tetszek (sajnos szex nincs , mint a filmben)az rövid időn belül, gyereket szül , megházasodik vagy kapcsolatban lesz.

Nyilvánvaló ,hogy ez extrém véletlen, de azért ijesztő , hogy egy kivétel se volt 😦

2021. márc. 31. 19:40
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Ha ez nálad ennyire stabil, akkor viszont gyanítom, nem sok ilyen lánnyal volt még dolgod
2021. márc. 31. 19:41
 2/9 A kérdező kommentje:
🤣🤣🤣🤣
2021. márc. 31. 19:42
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
Nekem ugyanez volt fiatal koromban :D Akivel szakítottam az akivel utánam jött össze házasság és gyerek/gyerekek lett a vége. Áldom magam, hogy még azelőtt szakítottam velük, mielött nekem akartak volna gyereket... de egyben jó csajokat választottam ezekszerint, mert szinte mind komolyra tervezett...csak hát én nem :D
2021. márc. 31. 19:43
 4/9 A kérdező kommentje:
Ez tíz+ körül is kb.esélytelen kuki kalapkám 😘
2021. márc. 31. 19:43
 5/9 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Azt hiszem Rihanna mondta, hogy "Hát, egyik exem sem él boldog, stabil kapcsolatban vagy családban, szóval megnyugtató a tudat, hogy nem feltétlen velem volt baj" :D
2021. márc. 31. 19:48
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez a kérdés volt kint kb 1 hónapja "Más is kabala csaj" verzióban. Unatkozol?
2021. márc. 31. 19:53
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy kabala, csak alkalmatlan hosszútávú kapcsolatra. Egy bizonyos kor felett az emberek megállapodnak,ez annyira azért nem meglepő.
2021. márc. 31. 19:59
 8/9 anonim ***** válasza:
73%

Én is hasonlo csak forditva.

Akivel csak járni kezdek mind a sitten végzi. De ertsd ugy hogy gyerekkori barátom is felnőve.

Aztán uj élet külföldön.

Ott 2 exem is bekerült..

Az utolsonak már előre szóltam, hogy velem vigyáznia kell. hát nem vigyázott.

A mostani páromra meg kíváncsi vagyok. Ő a megtestesült legalitás.

2021. márc. 31. 20:23
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Hú, én nagyon szeretnék gyereket, de senki nem akar velem.😟Randiznál velem egyszer? Hátha segít.(Persze szex nem lesz, mint a filmben😉)
2021. ápr. 1. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!