Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Komolyan létezik olyan nő aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan létezik olyan nő aki ilyen csajozós szövegektől nem hanyatt homlok menekül?

2021. márc. 31. 08:24
 1/10 anonim ***** válasza:

Kérlek, ne mondd, hogy te ilyen idióták "munkásságát" követed. Ezek fájdalmasan egyértelműen megvannak játszva és semmi, de semmi hasznuk azonkívül, hogy lejáratod magadat velük.

26N

2021. márc. 31. 08:29
 2/10 A kérdező kommentje:

Számomra ez nyilvánvaló. :D

De elvileg léteznek emberek, akik pénz fizetnek ennek az embernek az "okosságaiért". Ami számomra felfoghatatlan.

2021. márc. 31. 08:31
 3/10 anonim ***** válasza:

Huh, akkor jó. :D

Hát figyelj, hülye emberek mindig is voltak és mindig is lesznek. Hidd el, én se értem, de szerintem nem is szeretném megérteni.

26N

2021. márc. 31. 08:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez valami olyan elmondhatatlanul cringe volt, hogy azóta is csak pislogok megrökönyödve. Különösen az a hörcsögös... gondolom milyen kreatív meg érdekes ember lehet, akinek ilyen tartalmakra van szüksége jézusmária :D

24N

2021. márc. 31. 08:39
 5/10 A kérdező kommentje:

Több tucat oktatóanyaga van a fickónak, könyvek, hangoskönyvek stb... 3000-től 13.000Ft-os árig, szerintem temélyes előadásokat is tartott covid előtt, és évek óta konzisztensen marketingeli ezzel magát, tehát biztos hogy van egy férfi réteg aki felvevő piac erre.

Csak azt nem akarom elhinni hogy ezekkel az ultragáz boomer csajozó szövegekkel nem egyből csak kiábrándítják a partnert...

2021. márc. 31. 08:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit belegondoltam, mi lenne ha én kapnék ilyesmit, háááát... azonnal kukáznám a srácot.

Persze talán megvan az az értelmi szint, akinek ez tetszhet.

2021. márc. 31. 08:55
 7/10 anonim ***** válasza:
43%

Én terpesztek egy ilyenért! Kamuzik aki nem! Előző hozzászólók is csak nem ismerik be.

26n

2021. márc. 31. 08:56
 8/10 anonim ***** válasza:
92%
Nem, nem erre van szükségünk, hanem hiba nélküli vesszőhasználattal leírt értelmes, összetett mondatokra.
2021. márc. 31. 08:57
 9/10 anonim ***** válasza:
46%
#8 Elég alacsonyak az elvárásaid. Ha valaki tud írni, te már szétrakod a lábaid? Miattad néznek minket semmibe! Akkor is jobb palim lesz, mint neked!
2021. márc. 31. 09:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Már férjnél vagyok.
2021. márc. 31. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!