Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér lányként hol kellene párt keresnem? Egyáltalán mennyi esélyem van így a férfiaknál?
Nem vagy kövér, legfeljebb kicsit húsis: ettől még igazán vonzó nő lehetsz. Az, hogy egy férfinak mennyire jössz meg ezer dologtól függhet (fordítva is így van), a csillagok állásától az 51 körzetben élő UFÓ-k fogmosási szokásáig (jó az utóbbi talán nem annyira hat :D). Ne görcsölj rá a dolgokra!
28f
#2 vagyok
Fetisizálás=tetszés
A fetisizálás megszállott vonzódás, ami szexuális töltetű. Egy olyan ember, akinek kövér nő fétise van, nem maradna vele, ha lefogyna, mert nem lenne már a teste számára izgató. Erről beszéltem. Embernek nézze elsősorban, ne szexuális tárgynak.
nem vagy kövér
én ilyen 100-110 kg ig simán randiznák nőkkel
Nem vagy kövér. Inkább átlagos testalkatú. Nem is vékony, de nem is kövér.
A kérdésre válaszolva pedig a tinder szerintem vagy a facebook dating erre tökéletes. Felteszel egész alakos képet, hogy ne árulj zsákbamacskát és onnan szabad a pálya. Nagoyn sok férfi van, aki szereti ha a lányon van mit fogni
Nekem kifejezetten a kövér lányok tetszenek :)
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!