Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok cigány származású emberrel?
"Ha rendes, kultúrált"
Azért az nem elég, ki is kell nézni valahogy. Sokféle cigány van színárnyalatot és arcformát tekintve, minden típus azért nekem se jön szóba, ha Nobel-díjas se. Végigfuttattam a gondolataimat, volt három különleges valaki (egy élet alatt összesen), akire azt mondtam volna, hogy hú, ő tetszik nekem kívül is, belül is, úgymond nem utasítottam volna vissza.
23 : Előbb ezer cigánnyal, mint magadfajtával.
43 éves vagyok, volt pár párom eddig, mégis életem egyik legnagyobb szerelme egy cigány srác volt, pár éve. Soha, de soha egyetlen veszekedés nem volt köztünk, tenyerén hordozott.
De tényleg hozzá kell tennem, hogy tanult volt, normális háttérrel, nem putris, és maga is szégyellte egy-két rokonát, társát.
Még most is visszafordulnék hozzá, ha nem költözött volna messzire. Gyönyörű szép, barna szemei voltak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!