Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznátok cigány származású...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok cigány származású emberrel?

Figyelt kérdés
Ha rendes, kultúrált ember, csak látszik rajta a származása.

2021. márc. 30. 17:17
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
81%
NEM!
2021. márc. 30. 17:53
 12/28 anonim ***** válasza:
72%
Soha! Gusztustalan!
2021. márc. 30. 18:07
 13/28 anonim ***** válasza:
14%
Persze, én nem is értem, ez miért lenne kizáró ok.
2021. márc. 30. 18:24
 14/28 anonim ***** válasza:
87%

Soha, én úgy döntöttem más kárából tanulok.

Haverom randizott egy cé csajjal. Szép lány volt, meg tényleg rendesnek tűnt, párszor találkoztunk. Fél év után összeköltöztek, már az első héten ott bandázott a 'csálád'. Értsd 15-20 cé ivott, verekedett, drogozott üvöltették a zenét az udvaron. Szomszédok nem győzték rájuk hívni a jardot.

Több mint egy év után sikerült megszabadulnia tőlük. Most fontolgatja, hogy eladja a lakást, mert még mindig van, hogy megjelennek az ajtóban kunyerálni kaját, cigit, pénzt.

Ez csak egy eset, de annyi ilyen van. Ismerek egy csávót aki olyan marha volt, hogy el is vett egy cé csajt. Hamar jött ott is a csálád, kidobták a saját házából. Azóta is az anyjával él, nincs hova mennie.

Egyszer nekem is voltak ilyen szomszédaim, szerencsére csak albi volt. Beköltözött egy csaj meg a cé csávója. Egy hónap után szedtem a cuccom és költöztem, mert egy nyugodt éjszakám nem volt a folyamatos üvöltözéstől.

Biztos van tényleg rendes is, de szerintem nem éri meg a kockázatot.

2021. márc. 30. 18:31
 15/28 anonim ***** válasza:
97%
Kulturált iskolázott roma nő és magyar férfi a szomszédom. Panelban vékonyak a falak, sajnos minden hang átjön. Semmi baj nincs amíg össze nem vesznek, az a nő úgy tud üvölteni, csapkodni apró dolgokért, hogy én is megijedek. Szerintem veri is a férfit. Láttam már feldagadt arccal karmolásnyomokkal a folyosón.
2021. márc. 30. 18:45
 16/28 anonim ***** válasza:
90%
Soha.
2021. márc. 30. 19:19
 17/28 anonim ***** válasza:
77%
Család nélkülit válasszatok csak is , ha még is annyira nagy lenne a love!
2021. márc. 30. 19:53
 18/28 anonim ***** válasza:
68%

Párom édesanyja cigány, édesapja magyar. Páromon nagyon látszanak a cigány vonások, tesóján egyáltalán nem.

Neten ismertem meg, eleinte fel sem merült bennem a származása, normális, rendezett, a családjával sincs semmi baj. Igazából a rokonai miatt kezdett jobban gyanús lenni nekem. Köztünk ez sosem volt téma, párom egyéb helyzetekben mindig tagadja, hogy cigány lenne.

2021. márc. 30. 20:36
 19/28 moozygoo ***** válasza:
91%
Nem
2021. márc. 30. 21:25
 20/28 anonim ***** válasza:
90%
Nem
2021. márc. 30. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!