Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy a nők hónaljáról szoktam megállapítani mennyire igényesek?
Figyelt kérdés
2021. márc. 29. 12:18
1/18 anonim válasza:
Eskü nem kötekedni akarok, de ebben a téli-télies időszakban amikor mindenkin kabát, pulcsi meg hosszúujjú van, hogyan nézegeted más hónalját?😁
2/18 A kérdező kommentje:
Ismerkedés után :) De persze most, h jön a jó idő az az első, hogy megnézem.
2021. márc. 29. 12:43
3/18 anonim válasza:
És mit nézel? :D
Mi számít igényes hónaljnak? :DD
4/18 anonim válasza:
Mi köze a hónaljnak az igényességhez? Az, hogy vkinek szőrös a hónalja, nem egyenlő az igénytelenséggel, attól még lehet kifogástalan a személyes higéniája. Ha meg szőrtelen és épp szöszös/koszosnak látszó, az lehet akár attól is, hogy olyan ruha volt rajta, ami megfogta, ebből sem következik semmi az igényességre nézve. Szerintem hülyeség ez alapján megítélni ezt.
5/18 A kérdező kommentje:
Ha mindig szép sima. Ha szöszös az nem baj, ha sötét ruha volt rajta. Vagy hogy borostás-e.
2021. márc. 29. 13:01
6/18 anonim válasza:
Ha randira megyek, alap, hogy rendbe teszem a hónomalját (meg egyébként is), de ha véletlen ez az egy nem stimmel mert épp 2 napja borotváltam utoljára, sztem nem kéne tragédiának lennie.
7/18 A kérdező kommentje:
A 2 napos borosta az szexi.
2021. márc. 29. 13:46
8/18 anonim válasza:
Szóval a honaljam ne legyen szőrös mert az igenytelen. De a hajam az lehet zsíros és korpás ezek szerint.
9/18 anonim válasza:
Igen alacsonyan van nálad az igényesség mércéje. Ez elég sok negatívumot tükröz rólad, pl. a felszínességet.
10/18 A kérdező kommentje:
Ez van. Fogadd el, hogy ilyen vagyok. Milyen negatívumot szűrsz le ebből?
2021. márc. 29. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!