Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt észre lehet venni, ha valaki bénán csókolózik?
Az egyik félnek van tapasztalata, idősebb. Volt már alkalmija és tartós kapcsolata is.
A másiknak ez az első.
Észrefogja venni, hogy nem igazán vagyok erős ebben még?

Nos kedves kérdező megnyugtatlak. Nem (csak) tapasztalat.
Világ don juanja oly bénán csókolt, meghaltam.
Én érzéki vagyok és lassú, szóval a jó csók, finom, puha nem kapkodó
Ölel és lágy, és nem követelőzik
max baszás előtt, de az más tészta

Utolsó!
Mondom az egyik félnek kb ez az első.
Ilyenkor észrevehető?

Jaj, bocsánat, máshogy értelmeztem a leírást.
Alapvetően az első pár csók között nincsen sok különbség. Valószínűleg feltűnik neki, hogy nincs annyi tapasztalatod, de az, hogy ez az első, nem hiszem.
Az első csók többnyire puhatolózó, szájrapuszival kezdődik, utána meg csinálod, amit ő. Egy csóknál nem csak azon van a hangsúly, hogy mit csinálsz a száddal, hanem hogy mit csinálsz közben. Ha még nincs is kifejezett technikád tapasztalatlanságból adódóan, akkor erről elterelheted a figyelmet egy-egy érintéssel. Ha állsz mozdulatlanul, akkor kiszúrja, hogy nincs tapasztalatod. Ha végigsimítasz közben a mellkasán és a nyakán vagy beletúrsz a hajába és magadhoz húzod, akkor sokkal "tapasztaltabb" benyomást keltesz. De összességében az őszinteség a legcélravezetőbb szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!