Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azt észre lehet venni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt észre lehet venni, ha valaki bénán csókolózik?

Figyelt kérdés

Az egyik félnek van tapasztalata, idősebb. Volt már alkalmija és tartós kapcsolata is.

A másiknak ez az első.

Észrefogja venni, hogy nem igazán vagyok erős ebben még?

2021. márc. 28. 18:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ez nem csak az életkoron múlik. Nem mindenki csókolozik egyformán.
2021. márc. 28. 18:30
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
észrevehető, igen. De emiatt ne érezd magad hátrányban. Együtt fogtok beletanulni, és fog rányítani, segítei. Főleg ha tudsz erről níltan beszélni
2021. márc. 28. 18:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Talán annyiban észrevehető, hogy óvatosabb, de amúgy magától jönni fog. És ahogy az első írja, mindenkinek más a stílusa, lehet, csak azt gondolja, hogy a tiéd ilyen finomabb óvatos. Vagy amolyan. De ez nem olyan dolog, hogy hű, akkor ő a profi, én meg a béna, mert mindenkinek más jön be. Nem attól lesz valaki "jó", ha sok emberrel csókolózott már, hanem ha nyitott megtalálni a közös stílust, tanítható. Az első csók is lehet nagyszerű élmény, nem kell ráparázni, majd úgyis vezet, és jönni fog ösztönösen. Csináld azt, ami jól esik! :)
2021. márc. 28. 20:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nos kedves kérdező megnyugtatlak. Nem (csak) tapasztalat.

Világ don juanja oly bénán csókolt, meghaltam.

Én érzéki vagyok és lassú, szóval a jó csók, finom, puha nem kapkodó

Ölel és lágy, és nem követelőzik

max baszás előtt, de az más tészta

2021. márc. 28. 21:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Alapvetően, ha mindkettőtöknek vagy gyakorlata (feltételezem, hogy alkalmi viszonyok és tartós párkapcsolat után van), akkor inkább az számít, hogy mennyire van kémia és vonzalom.
2021. márc. 29. 21:07
 6/7 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Mondom az egyik félnek kb ez az első.

Ilyenkor észrevehető?

2021. márc. 29. 21:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Jaj, bocsánat, máshogy értelmeztem a leírást.

Alapvetően az első pár csók között nincsen sok különbség. Valószínűleg feltűnik neki, hogy nincs annyi tapasztalatod, de az, hogy ez az első, nem hiszem.

Az első csók többnyire puhatolózó, szájrapuszival kezdődik, utána meg csinálod, amit ő. Egy csóknál nem csak azon van a hangsúly, hogy mit csinálsz a száddal, hanem hogy mit csinálsz közben. Ha még nincs is kifejezett technikád tapasztalatlanságból adódóan, akkor erről elterelheted a figyelmet egy-egy érintéssel. Ha állsz mozdulatlanul, akkor kiszúrja, hogy nincs tapasztalatod. Ha végigsimítasz közben a mellkasán és a nyakán vagy beletúrsz a hajába és magadhoz húzod, akkor sokkal "tapasztaltabb" benyomást keltesz. De összességében az őszinteség a legcélravezetőbb szerintem.

2021. márc. 29. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!