Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Profin csókolózik, én nem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Profin csókolózik, én nem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elég gázul érzem magam, kérlek, tapasztaltak, segítsetek!

Régen a csókkal elég rossz élményem volt.

15 voltam amikor összejöttem az exemmel. 2!!! hónap kellett, hogy tudjunk csókolózni, mert nem jött össze...egyszerűen hiába próbálkoztunk, nem ment. Nem akarta becsukni a szemét, én meg feszengtem, csak úgy nekem esett én meg mindig elkaptam a fejemet...

aztán 3 és fél évet voltunk együtt, nagyon össze csiszolódtunk, és tök jól ment, tudtam, mivel lehet megfogni.

SZakítottunk, és most randizgatok egy sráccal, akivel hamarosan(Lehet ma) sor kerül a csókra...

Neki eddig 2 komoly kapcsolata volt, de a szex és a csók terén egy profi. De tényleg. Sorozatosan hívják a nők szexelni, csak ő nem olyan, ezért nem megy, de már egy Anyuka is le akart vele feküdni(nem kamuzta, igaz).

A lényeg, hogy a legjobb haverja elég béna, és mondta a srác, hogy elméletileg túl nyálasan csókol meg elrontja a dolgokat...ezek után még jobban félek!

Mi van ha olyan béna lesek, hogy nem kellek neki?

Azt olvastam itt GYIK-en, hogy lehet érezni, ha vlaki kezdő...de azt hogyan?

Mindenki máshogy csókol, nem?

Nagyon félek. Már azon gondolkozom hogy azt mondom beteg vagyok hogy a csók elmaradjon pedig nagyon szeretném...

2015. júl. 30. 10:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Ki ez e szupi srac, Pumped Gabo?
2015. júl. 30. 10:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Engedd, hogy megtanítson. Nem fog kiröhögni nyugi.
2015. júl. 30. 12:27
 3/3 anonim ***** válasza:
nincs egy fiú barátod, haverod aki gyakorolna veled, minden hátsó szándék nélkül? mondjuk a csókban pont az a bizsergés a legjobb amit csak azzal érez az ember akihez vonzódik. próbálj meg a vágyadra koncentrálni, ne a félelemre. és gyakorolj a kezeden.
2015. aug. 6. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!