Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Profin csókolózik, én nem, mit tegyek?
Elég gázul érzem magam, kérlek, tapasztaltak, segítsetek!
Régen a csókkal elég rossz élményem volt.
15 voltam amikor összejöttem az exemmel. 2!!! hónap kellett, hogy tudjunk csókolózni, mert nem jött össze...egyszerűen hiába próbálkoztunk, nem ment. Nem akarta becsukni a szemét, én meg feszengtem, csak úgy nekem esett én meg mindig elkaptam a fejemet...
aztán 3 és fél évet voltunk együtt, nagyon össze csiszolódtunk, és tök jól ment, tudtam, mivel lehet megfogni.
SZakítottunk, és most randizgatok egy sráccal, akivel hamarosan(Lehet ma) sor kerül a csókra...
Neki eddig 2 komoly kapcsolata volt, de a szex és a csók terén egy profi. De tényleg. Sorozatosan hívják a nők szexelni, csak ő nem olyan, ezért nem megy, de már egy Anyuka is le akart vele feküdni(nem kamuzta, igaz).
A lényeg, hogy a legjobb haverja elég béna, és mondta a srác, hogy elméletileg túl nyálasan csókol meg elrontja a dolgokat...ezek után még jobban félek!
Mi van ha olyan béna lesek, hogy nem kellek neki?
Azt olvastam itt GYIK-en, hogy lehet érezni, ha vlaki kezdő...de azt hogyan?
Mindenki máshogy csókol, nem?
Nagyon félek. Már azon gondolkozom hogy azt mondom beteg vagyok hogy a csók elmaradjon pedig nagyon szeretném...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!