Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeretném a rendez-vous partnerem tudomására hozni, hogy nem mindennapi adottságaim vannak intime méret és sexuális képesség terén, melyik szöveg módozat a legcélravezetőbb?
15: Az elején lehet, de a közepétől már az egészet rímekbe szedtem. És próbáltam képi kifejezéseket is használni. Sajnos nem tapasztaltam még meg a szerelmet, de lelkem sivatagában csak a szerelem tudna forrásvízként feltörni.
Olyan jó lenne minden nap valaki mellett feküdni, érzékien csókolozni hosszú percekig, szoros ölelésben. Reggelivel köszönteni, vadul szeretkezni. Beszélgetni a világ dolgairól, lelkizni.
A versíró srác.
Kérdező: kérdésed alapján valamit kétségbeesetten szeretnél kompenzálni, irány a pszichológus.
Ha netes platformon ismerkedsz, vannak társkeresők, ahol az ilyen paraméterek beállíthatóak és rögtön megjelenik amint adatlapodat megnyitják.
Má'n megint ez a fura szöveged?
Hallgassuk inkább őket, legalább ennek jobban van értelme:
#10 ne haragudj, de ez szörnyű volt.
Kérdező: a te charme-oddal és intelligentiáddal, acousticusan és symphonicusan zengő hangoddal az se érdekelné a hölgyike leányokat, ha intime méreted nem haladná meg egy eby hal hosszát. Akkor is beleremegne a sexyes lábikójuk a phusta látványodba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!