Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én egy 13 éves fiu vagyok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én egy 13 éves fiu vagyok és tetszik egy lány.Hogyan mondjam meg neki?

Figyelt kérdés
Sokat beszélünk MSN-en és a suliba, van közös témánk,és nem tom hogyan mondjam meg neki hogy tetszik és szeretnék vele járni.És félek attól hogy ha nem jön össze a dolog akkor elmondja mindenkinek... és nem akarom hogy az egész suli rólam beszéljen!
2008. dec. 4. 19:54
 1/5 Srapnel ***** válasza:

Ha normális voltál vele és megkéred, talán nem mondja el senkinek.

Egyébként meg ha úgy mondod meg, hogy nem jut el a tudatáig, akkor nem sikerült rendesen elmondanod, ha meg eljut, akkor másoknak is elmondhatja, teljesen függetlenül attól, hogy "hogyan" mondtad el. Érthető a paradoxon?

Szerintem ne foglalkozz azzal. Én, így 30 évesen azt mondom, hogy semmi szégyellni való nincs abban, hogy tetszik neked valaki. Ha normális, jószándékú, becsületes ember vagy, akkor nincs mitől félned a pletykák esetében. Hadd beszéljenek.

2008. dec. 4. 20:09
 2/5 A kérdező kommentje:
értem köszi!?D
2008. dec. 4. 20:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Sztem ne törödj a pletykával vágj bele, ha meg elpletykálja akkor meg 1 r*banc és hagyd ott!

13 éves fiú XD

2008. dec. 5. 17:39
 4/5 anonim ***** válasza:

de nem mindig a csaj pletykálja el mert ha boldog vagy összetört akkor általában elmondja a legjobb bnőjének és ő is továbbmondja és így lesz pletyka. v vkinek feltűnik a viselkedése, tehát akármit csinálsz csámcsogni fognak rajta, de ez még ne vegye el a kedved...

jah és én is 13 éves vagyok csak lány és tapasztalatból beszélek h az osztálytársak azok aztán tudnak pletykálkodni....

2008. dec. 9. 15:25
 5/5 anonim válasza:
tisztázzuk azért az egész suli nem fog rolad beszélni :) de a neheze az nem az amikor megmondod csak ugy tunik hanem hogy hogyan jársz vele mármint ugy értem,hogy mit csináltok mert ha kézen fogva kettesbe elmenetek moziba és te fizett xDXD az eloszor még oké de aztán :O :P azért sok sikert és sztm a baratnojének mond meg h szereted vagy neki mert ha elhalgatod az nem jo :(
2010. jan. 2. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!