Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Attól mert egy párkapcsolat/ra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attól mert egy párkapcsolat/randizás döcögősen indul, még válhat komollyá?

Figyelt kérdés
Vagy általában az első pár randin már eldől, mi lesz belőle?

2021. márc. 27. 11:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Persze, nyilvánvaló, és a kérdező ismerkedése is azért döcögős, mert a randipartnere és ő is Johnny Deppre/Jennifer Lopezre vár. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2021. márc. 27. 16:56
 12/14 anonim ***** válasza:

én egyedül neked válaszolgattam, egyedül arra, amikor te azt mondtad, hogy "ha valakinek nincsen jobbra igénye" és sok nevetős smiley-t raktál

nem az eredeti kérdésre reagáltam

Egyébként döcögős kapcsolat válhat komollyá, ha nem talál egyik fél sem kompatibilisebbet/jobbat saját maga számára

2021. márc. 27. 17:03
 13/14 anonim ***** válasza:

Értem, csak egy kicsit kisarkított dolog volt afelé elvinni a témát, hogy én a "jobb" alatt a "top 10%"-ra gondoltam.

Arra kívántam célozni, hogy én pl. ha nem érzem jól magam a randikon, nem gördülékeny a kommunikáció, nincsenek tartalmas beszélgetések, akkor lezárom az ismerkedést. Nem jönnék össze valakivel, akivel nem érzem olyan jól magam már az elején, csak azért, mert "nincs jobb". És nem olyan szempontból várnék "jobbra", hogy legyen az illető szebb/jóképűbb/izmosabb/gazdagabb/Johnny Depp/Jennifer Lopez... nagyon félreértettél. :D

2021. márc. 27. 17:24
 14/14 A kérdező kommentje:
Arra céloztam, hogy a kommunikáció döcögős.
2021. márc. 27. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!