Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miből lehet rájönni, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből lehet rájönni, ha a randizós fázisban másokkal is randizik, nem csak velem?

Figyelt kérdés

Mikre érdemes figyelni?

Nyilván elmeséli milyen volt a hete, miket csinál. Milyen lesz a következő hét. De persze elbújtathat a napirendjében pár randit is akár.

2021. márc. 26. 18:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

nekem volt olyan pasi, akivel szinte egész nap chateltünk, majd este eltűnt. még a kapcsolat elején nagyon gyanakodtam, ő meg azt mondta, aludt, mert hogy fent volt éjjel 1-ig mondjuk, aztán korán kelt, hazaért és bealudt.

Na most ha az ember nem hiszi el és emiatt összevesztek, még Te jársz rosszul, főleg mi van ha igaz. Mindig arra kell gondolni, hogy de mi van ha igaz, amit mond.

2021. márc. 26. 19:00
 12/20 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
100%
#8: Azért azt meredeknek tartom, ha gyanúsnak találnád, hogy pár óráig nem reagálok. Napközben, munkaidőben szeretem kizárni a magánéletemet a fejemből. Ez nem jelenti azt, hogy mást fűzök, pusztán a munkámra szeretnék koncentrálni és a feletteseim sem igazán örülnének, ha 8-9 órából a felét végigpötyögném mobilon. Egyben igazat is kell adjak neked, aki nem tartja úgymond "folyamatosan" a kontaktot, hanem eltűnik napokra, hetekre, majd derült égből egyszer csak rád zúdítja 1-2 óra alatt minden létező problémáját, majd ismét kámforrá válik, az semmiképp sem akar semmi komolyat.
2021. márc. 26. 19:02
 13/20 anonim ***** válasza:
#3 ilyen alapon ne is ismerkedj, mert az is hazugság amit kérdez.
2021. márc. 26. 20:55
 14/20 anonim ***** válasza:
Meg kell kérdezni...
2021. márc. 28. 16:10
 15/20 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy eleve a hazugságot feltételezed a másikról.

Így nagyon nehéz lesz ismerkedni.

2021. márc. 28. 16:20
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem hazugság, csak biztosra szeretne menni hogy egyeznek e a szándékok..

ez olyasmi mint a megcsalás” lehet benne hazudni, sose tudni biztosra, de megadni a bizalmat egy kérdéssel, bármivel kapcsolatban, szerintem nem bűn.

Aztán előbb-utóbb úgyis kiderül...

2021. márc. 28. 16:49
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem, írta a kérdező, hogy miért mondana igazat a másik? Szóval a hazugságot feltételezi.
2021. márc. 28. 16:56
 18/20 anonim ***** válasza:
Oh... hát az már nem jó.. ha az alap bizalmat sem adsz neki...
2021. márc. 28. 16:58
 19/20 anonim ***** válasza:
64%

nem mindenki tud kapásból megbízni valakiben, van akinek szüksége van az időre, hogy kialakuljon a bizalom, mert azt ki kell érdemelni.

Szerintem ez nem baj, ezzel az illető csak önmagát védi. Gond ott van, ha ez a bizalom nem tud kialakulni, annak ellenére, hogy a másik tisztességes.

2021. márc. 28. 17:01
 20/20 A kérdező kommentje:

19-esnek van igaza.

Sokan becsaptak korábban, nehéz így egy új emberben megbízni.

De azért igyekszem majd.

2021. márc. 28. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!