Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedni akar vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedni akar vagy csak segíteni ez a srác?

Figyelt kérdés

(Versenyengedéllyel most is lehet terembe járni, így az elején ezt megjegyezném, szóval ezzel kapcsolatos kötözködést nem kérek).

Szóval kb. egy hete a terembe odajött egy csávó segíteni, hogy rosszul csinálok valamit, megköszöntem, ennyi volt. Ma megint összefutottam vele a terembe menet, de először a maszk miatt meg se ismertem picit beszélgettünk. Aztán a terembe megint odajött, hogy ajánljon nekem egy facebook oldalt edzés kapcsán meg dumáltunk, de igazából magáról is mesélt pár dolgot, hogy 10 év után szakított a barátnőjével, de most költöztek haza külföldről, most költöztek haza de vele lakik meg az apjával, ha jól értettem.

Viszont 10 évvel idősebb, de őszintén nem tudtam eldönteni, most ismerkedni akar vagy tényleg csak segíteni. Nem vagyok egy vékony lány, de rendszeresen sportolok. Edzés közbe nem figyelt vagy ilyesmi. Amúgy van barátom, de én nem mondtam kapásból nem teregetek ki valakinek, akit alig ismerek.

Ti mit gondoltok? Most nem jött olyan közel, de múltkor amikor odajött, hozzámért, pontosabban a kezemhez.

2021. márc. 25. 13:23
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
És a barátom tudja, hogy a barát az barát, most is nemrég egyik barátomnál voltam összejövetelen és természetesen tud az ilyenektől. A barátaimmal az ismertségeim nagy része régebbi, mint a vele való ismerttség, megse várta el, hogy többet hozzájuk se szóljak, mert tudod bizalom :) A konditermes srácot meg havernak se lehet nevezni, nem tudom honnát jött, hogy én "kacsintgatok".
2021. márc. 25. 15:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Külföldön (nyugaton)sokkal közvetlenebbek az emberek, könnyen állnak le beszélgetni idegenekkel is. Valószínüleg ö is asszimilálódott ehhez 10 év alatt. Magyar embereknek ez sokszor furcsán jön le, mert nincsenek hozzászokva, sokkal ellenségesebbek egymással. Nyugodtan beszélgess vele, mondj valami sztorit a barátoddal, abból tudni fogja mi a helyzet. Lehet belöle egy jó ismeretség, ha meg nyomulna lerázod a francba. Gondolom azért puhatolózik, a helyzetéböl fakadóan biztosan párt keres, de nem paraszt módon.
2021. márc. 26. 10:51
 13/13 anonim ***** válasza:
12. Igen főként amikor nem teljesen hó fehér ember szeretne beszélgetni akkor hozzá sem szólnak, vagy csak meg áll bennük a vér mint ha a kasszást látnák.. vicc.
2021. márc. 26. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!