Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedni akar vagy csak segíteni ez a srác?
(Versenyengedéllyel most is lehet terembe járni, így az elején ezt megjegyezném, szóval ezzel kapcsolatos kötözködést nem kérek).
Szóval kb. egy hete a terembe odajött egy csávó segíteni, hogy rosszul csinálok valamit, megköszöntem, ennyi volt. Ma megint összefutottam vele a terembe menet, de először a maszk miatt meg se ismertem picit beszélgettünk. Aztán a terembe megint odajött, hogy ajánljon nekem egy facebook oldalt edzés kapcsán meg dumáltunk, de igazából magáról is mesélt pár dolgot, hogy 10 év után szakított a barátnőjével, de most költöztek haza külföldről, most költöztek haza de vele lakik meg az apjával, ha jól értettem.
Viszont 10 évvel idősebb, de őszintén nem tudtam eldönteni, most ismerkedni akar vagy tényleg csak segíteni. Nem vagyok egy vékony lány, de rendszeresen sportolok. Edzés közbe nem figyelt vagy ilyesmi. Amúgy van barátom, de én nem mondtam kapásból nem teregetek ki valakinek, akit alig ismerek.
Ti mit gondoltok? Most nem jött olyan közel, de múltkor amikor odajött, hozzámért, pontosabban a kezemhez.
#2 attól még érdekelheti, lehet kívancsi.
A segítség az csak segítség. De idegennek aki nem érdekel nem mesélnék a kapcsolatomról.
Ennyiből en nem vonnek le messze menő következtetéseket. Lehet csak nagyon nyílt, barátságos.
Majd kiderül.
Szerintem majd meglátod: miképp alakul.
Egyébként ha ilyen személyes dolgot is mondott magáról, lehet hogy ismerkedni, vagy barátkozni szeretne, de nem lehet tudni.
szerintem nem kell feltetlenul tobbet belelatni, vannak ilyen kozvetlen, baratkozos emberek, plane most, hogy sehova se lehet eljarni, senkivel se lehet dumalni, szerintem orul, hogy eri valami impulzus es van egy uj arc, akivel beszelgethet.
nekem mindig fura, ha valaki kb egy ismeretlennek reszletezi a maganeletet, de vannak ilyen tipusu emberek, szandektol fuggetlenul.
szerintem egy beszelgetes alkalmaval megenlitheted neki a baratod, persze nem igy direktbe, hanem mondjuk meseled, hogy amikor a baratommal ezt meg szt csinaltuk.. a reakciojabol latszani fog, hogy mit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!