Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Beteges ha egy 28 éves pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteges ha egy 28 éves pasinak ez a szexi?

Figyelt kérdés

Küldött nekem nőket, hogy milyen csajokat fogadna el.

Hát egyik se volt 95 kg alatt. És ilyen próbál sportolni, de zsírdisznó kinézetű volt mind, akkora fenékkel, hogy két komód kifért volna belőlük. Ez nem beteges? Ezek egyáltalán nem átlagos nők voltak, hanem az a tipikus egybefolyt háj. Ráadásul ez egy kigyúrt pasi, aki ad magára.🤦 Mondtam is, hogy nekem minek írsz bmeg, én nem szekrényajtó vagyok, csak egy kalaptartó.

2021. márc. 25. 11:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

#10-es, tudod, vannak olyanok, akikkel személyiséget, emberi értékeket, elmét tekintve is passzolunk ÉS testileg is egymásra vagyunk kattanva.

sokunknál kisebb-nagyobb mértékben a külsőnek is szerepe van a vonzalomban, ez van, emberek vagyunk. amit pedig a 4-es válaszodban általánosnak állítottál be (hogy a külső kizárólag magányosan álmodozva kerül elő), nem túl gyakori.

2021. márc. 25. 13:48
 12/18 anonim ***** válasza:
64%

"En totál helyes pasikat is ismerek akiknek a kovérek a fétisei. Sztem nem beteges csak fétis.."

Nem értem, ha valakinek a soványak tetszenek, az normális, akinek a kövérek, az fétis? Nőknél is? Akiknek a nagydarab pasik tetszenek, az fétis?

2021. márc. 25. 14:10
 13/18 anonim ***** válasza:
#12 manapság már minden fétis.
2021. márc. 25. 14:20
 14/18 anonim ***** válasza:
Zsírfetisiszta
2021. márc. 25. 14:47
 15/18 anonim ***** válasza:
És akkor vékonyfetisizmus is van? Akinek csak a vékonyak jönnek be?
2021. márc. 25. 14:53
 16/18 anonim ***** válasza:

15.

Persze.

2021. márc. 25. 15:24
 17/18 anonim ***** válasza:
Én meg IQ-fétises vagyok, és szerintem ez a legkeményebb devianciák egyike. F50.
2021. márc. 25. 17:05
 18/18 anonim ***** válasza:
17, teccel.
2021. márc. 27. 11:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!