Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Beteges ha egy 28 éves pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteges ha egy 28 éves pasinak ez a szexi?

Figyelt kérdés

Küldött nekem nőket, hogy milyen csajokat fogadna el.

Hát egyik se volt 95 kg alatt. És ilyen próbál sportolni, de zsírdisznó kinézetű volt mind, akkora fenékkel, hogy két komód kifért volna belőlük. Ez nem beteges? Ezek egyáltalán nem átlagos nők voltak, hanem az a tipikus egybefolyt háj. Ráadásul ez egy kigyúrt pasi, aki ad magára.🤦 Mondtam is, hogy nekem minek írsz bmeg, én nem szekrényajtó vagyok, csak egy kalaptartó.

2021. márc. 25. 11:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
47%
Az egyik előző kérdésben lenézték azokat, akiknek a vékony nők tetszenek, de azt persze mindig isteníteni szokták, akinek a kövérek jönnek be. Vagy legalábbis abban sokkal kevesebb kivetni valót látnak, ha egy férfinak a kövér nők jönnek be, mintha a karcsúak.
2021. márc. 25. 11:34
 2/18 anonim ***** válasza:
48%

Minden ember különböző.

Ez mondjuk nekem is gáz lenne. 🤦‍♂️

2021. márc. 25. 11:35
 3/18 anonim ***** válasza:
79%
En totál helyes pasikat is ismerek akiknek a kovérek a fétisei. Sztem nem beteges csak fétis..
2021. márc. 25. 11:37
 4/18 anonim ***** válasza:
63%

Neked mit számít, hogy milyen nők tetszenek neki? Hadd legyen már saját ízlése, ha az egyszálbelet szereti akkor az is jó, ha a malackákat az is jó.

Nekem a nálam kicsit magasabb széles vállú szőrtelen fiúk jöttek be, most már 5 éve nagy szerelemben élek egy szikár 190 cm magas kecskeszakállas kopaszodó férfival.

A külső csak ennyire számít, hogy ha nincs senkid elgondolkodsz rajta, ki a zsáner. Aztán úgyis a személyiség dönt :D (legalábbis a legtöbbeknél, remélem) :D

2021. márc. 25. 11:39
 5/18 A kérdező kommentje:
De akkor rám ne írogasson, ha ilyen malacokra vágyik, mert én nem vagyok malac.. 😅 Amúgyis tök rosszul lettem... Még eleve minek küld erről képet....
2021. márc. 25. 11:42
 6/18 anonim ***** válasza:
22%

"A külső csak ennyire számít, hogy ha nincs senkid elgondolkodsz rajta, ki a zsáner. Aztán úgyis a személyiség dönt :D (legalábbis a legtöbbeknél, remélem)"

csak azoknál, akiknek már mindegy, csak legyen valaki

2021. márc. 25. 11:43
 7/18 anonim ***** válasza:
86%

mindenkinek más jön be. neki legalább nem kell izgulnia, hogyan fog hatni a vágyra, ha három műszak három gyerek után amőba alakúra hízik a felesége.

az viszont elég gáz, hogy külön ecseteli meg fotókat küld róla, hogy mi jön be neki. vagy bejön valaki, vagy nem, nem kell ezt túlragozni.

2021. márc. 25. 11:47
 8/18 anonim ***** válasza:
18%
vagy ez egy taktika, hogy őt nem érdekli a nők külseje .
2021. márc. 25. 12:15
 9/18 anonim ***** válasza:

Senki nem nézte le ott azokat a pasikat, csak annyi volt a lényeg, hogy ne állítsunk be egészségesnek egészségtelen dolgokat.

Egyébként mindkettő egészséges (mármint az is ha a vékony nők tetszenek, meg az is ha a "plus size" nők tetszenek), ízlés kérdése.

2021. márc. 25. 12:54
 10/18 anonim ***** válasza:
35%

6-os, amikor a végén ott van, hogy egy olyan lánnyal maradsz 50 évesen akivel már reggel 7-kor is lehet röhögni és az életben tol előre, akivel élmény egy sima estét is végig beszélgetni vagy tudsz tőle tanácsot kérni, ha megtorpansz, van saját élete, karrierje az jó, nem?

Vagy ott leszel 50 évesen egy szopós szájú lepattant hidrogéntől lebombázott hajú "kerek" de ráncos seggű felpolcolt mellű átlagos nővel aki annyit kommunikál veled reggel, hogy tonhal vagy kacsa legyen-e a saliba' amit rendel és hogy délután a csajszikákkal megy szolizni és utána elszívnak egy szvimmingpúlt valahol de kellene a kreditkárdod mert szeretne egy új futóruhát édeske akkor az úgy jobb, nem?

Ja, nem, nem MINDEGY CSAK LEGYEN VALAKI, hanem aki meg tud nevettetni, intelligens, érzékeny, értse amit mondok, tudjunk beszélgetni és együtt fejlődni mert "at the end of the day" mégsem az fog számítani, hogy a faszinak milyen széles volt a válla vagy milyen kemény a vádlija.

2021. márc. 25. 13:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!