Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk hogyhogy ennyire bátortalanok?
Itt konkrétan arra gondolok,hogy sok fiú nem mer odamenni egy csajhoz és elhívni randira(szemtől szembe). Sokszor msn-en próbálnak nyomulni,de élőben nem megy nekik. Már sok barátnőmtől hallottam vissza, hogy nekik kellett kezdeményezni a pasinál,holott világosan tudták,hogy a pasiknak tetszenek :)
Fiúk,nem harapjuk le a fejeteket:)
Azért mert a csajok sem mernek kezdeményezni.
Csak mondják, hogy az a pasi dolga, pedig már nem a pasi dolga, régen az volt, de már egyenjogúság van.Jaa hogy ti csak a jó dolgokban akartatok egyenjogúságot...hát ez nem így működik.
A nő is hódíthat most már, ugyan annyit ér mint egy férfi, nem ér többet.
ma 17:08
sajna ezzel csak annyit értél el h azt mondjam a kivétel erősiti a szabályt!
17:05
akár mondhatnánk is csak közel se lenne az igazsághoz
ma 17:20 egyet értek,sok csaj ilyen tini sztár vasalt hajú dísz**zit akar....VAN KIVÉTEL nem mondom,de a legtöbb igen.
2 jó mondjátok,ha leszolítanak,szépen elkülditek,de akkor szemezés hamár tetszik,mutasatok jelet!!!
A mai srácok hát igen mondjuk beszariak is,amikor felkerül a téma,oda kéne menni beszélni vele DE! az a csunya adrenalint nem bírják... ez van ha izgul az ember
term a tizenéves korosztályról beszélek
Most menőzés van, hogy 10évesen cigizik,minden nap full részeg, meg stb nem fér bele egy 'koppanás'. Hogy néz már ki:D
Am én nem ilyen vagyok én beszélgettem eleget a csajjal aztán 'kopp' :DDDDDD
16/f
Mert sok a beképzelt pics@, aki elhajta őket, így szerencsétlenek 1-2csalódás után nem nagyon vannak tele önbizalommal!
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!