Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudok lefektetni egy józan csajt?
Figyelt kérdés
Mit mondjak neki?
Mit csináljak?
Mikor smároljam le ?
És hogy kell smárolni ?
Kérek videót róla ,de rendeset
2010. aug. 19. 16:04
11/19 anonim válasza:
Elgáncsolod. Utána felsegíted. Leporolod a játszótéri homokot róla és adsz neki egy nagy puszit. Utána együtt hintáztok.
12/19 anonim válasza:
kérdezd meg az tanító nénit. :D
13/19 A kérdező kommentje:
Gondolom teljesen hülyének néztek mert ijet kérdeztem de nekem fontos .
Rem félrézegre letudom itatni és akkor pik-pak bemegy
2010. aug. 19. 16:17
14/19 anonim válasza:
Én nem néztelek hülyének egészen addig amíg nem írtad a Ilyet j-vel XD amugy meg leitatni az hogy csinálod? :D amugy hány éves vagy mert azért a kor se mindegy
15/19 anonim válasza:
sztem egy 14-13 éves szüzf@asz :)
17/19 anonim válasza:
Először is szívj magadba egy kis kultúrát és próbálj meg beszélgetéssel kezdeni...
Amúgy meg mit és kit akarsz te lefektetni, ha ilyen kérdés is felmerül, hogy mikor és hogyan legyen a csók? ffúúddegázvagy!!! jjah, meg ezek szerint még videóhoz se tudsz hozzájutni, mert otthon kódolva van a net meg a tv, a kölcsönzőben meg nyilván gyerekeknek nem adnak XD
18/19 anonim válasza:
Mond ezt: Csá!
Tedd ezt közbe: feszíts neki!
Smárold le rögtön mikor válaszolni akarna
smárolni úgy kell hogy beteszed a nyelved szájába
19/19 anonim válasza:
Ha asz neki GHB-t, akkor könnyebb...az más kérdés, hogy elég undorító másokat bedrogozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!